Telekom Romania investeste intre 10% si 15% din bugetul anual in cea mai recenta campanie cu accent pe control parental si Smart WiFi
Miercuri, 11 Septembrie 2019

 

Intrebat de catre AdPlayers, cat reprezinta, din volumul anual investit in comunicare, bugetul celei mai recente campanii de promovare, Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania, a afirmat ca bugetul este cuprins intre 10% si 15%.

AdPlayers. info

Telekom Romania raspunde nevoii de comunicare mai sigura si mai simpla in familie. Astfel compania a prezentat marti, 10 septembrie, Kaspersky Safe Kids – o aplicatie premium de control parental care ii pozitioneaza pe parinti si copii drept parteneri in siguranta.

Conform studiilor interne realizate de Telekom Romania in luna iulie 2019, in randul clientilor, cei mai multi gasesc utila o aplicatie de control parental, cele mai importante caracteristici ale serviciului constand in posibilitatea de a restrictiona accesul copiilor pe anumite site-uri (85%), de a geolocaliza copilul (85%) si de a vedea ce site-uri a vizitat acesta (79%).

Telekom Romania raspunde acestor nevoi prin introducerea aplicatiei Kaspersky Safe Kids Premium in ofertele sale. Kaspersky Safe Kids ii ajuta atat pe parinti, cat si pe copii, sa exploreze lumea digitala in siguranta, avand in vedere ca 73% dintre participantii la sondajul Telekom, care au copii, ar fi interesati sa utilizeze o aplicatie de control parental pentru monitorizarea comportamentului copilului atat online, cat si offline.

Astfel, toti clientii Telekom de servicii mobile, existenti si noi, de cartele preplatite sau abonamente, vor putea beneficia de trei luni acces gratuit la licenta Kaspersky Safe Kids Premium, urmand sa plateasca doar 1 euro / luna, TVA inclus (sau 1 eurocredit in cazul serviciilor preplatite), dupa cele trei luni gratuite.

Intrebat de catre AdPlayers, cat reprezinta, din volumul anual investit in comunicare, bugetul celei mai recente campanii de promovare, Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania, a afirmat ca bugetul este cuprins intre 10% si 15%.

“Continuam si in aceasta toamna sa oferim ce isi doresc romanii, avand intotdeauna in vedere nevoile lor atunci cand dezvoltam noi produse si servicii. De data aceasta, venim in intampinarea dorintelor familiilor cu copii, unde siguranta copiilor in mediul online si offline este primordiala. Practic, cu aplicatia Kasperski Safe Kids Premium, copiii vor naviga in siguranta pe Internet, iar parintii vor detine informatiile necesare pentru monitorizarea eficienta a activitatii copiilor in mediul online, cat si in afara lui.”, a declarat Andreas Elsner.


Mai multe detalii din partea lui Andreas Elsner despre aplicatia Kaspersky Safe Kids premium aici.

Functionalitatile serviciului premium Kaspersky Safe Kids:

Gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfasura activitati adecvate varstei;

Geolocalizarea copilului;

Gestionarea timpului petrecut de copil pe Internet;

Disponibilitate pe dispozitive multiple: calculator, laptop, telefon, tableta;

Simplitate in utilizarea aplicatiei;

Statistici pentru apelurile si SMS-urile trimise / primite de catre copil;

Alerte si notificari in timp real in momentul in care sunt detectate activitati online suspecte sau actiuni restrictionate.

Serviciul Kaspersky Safe Kids Premium este disponibil atat pe telefoanele cu sistem de operare Android, cat si iOS. Varianta premium a aplicatiei mobile include toate cele sapte functionalitati descrise mai sus, in timp ce varianta gratuita doar patru (disponibilitate pe dispozitive multiple, simplitate, gestionarea timpului, gestionarea site-urilor).

Oferta se poate activa in perioada 9 septembrie - 17 noiembrie 2019, printr-un SMS la numarul 1333, cu textul COPIL.

Totodata, pana la finalul lunii septembrie, Telekom propune oferta Primul Telefon, care include un Samsung Galaxy A10 in rate de 5 euro/luna, impreuna cu abonamentul Mobil 6 si 3 luni gratuite pentru aplicatia Kaspersky Safe Kids premium. Oferta le aduce clientilor o folie de protectie din sticla cadou.

Toamna aceasta Telekom a decis sa imbunateasca si mai mult experienta utilizatorilor, oferindu-le Internet peste tot, cu noul serviciu Smart WiFi - serviciul care acopera nevoia de acces la Internet fix oriunde s-ar afla clientul. Este usor de folosit si nu necesita instalare (fara gauri in pereti si cabluri suplimentare in casa), ci doar o sursa de electricitate, iar clientul are acces imediat la Internet Nelimitat 4G cu ajutorul router-ului WiFi.

In urma sondajului de testare comandat de Telekom Romania - realizat in luna iulie 2019, pe un esantion de peste 1000 de persoane, la nivel national - a reiesit ca:

74% gasesc oferta atractiva sau foarte atractiva;

76% probabil sau sigur ar cumpara-o;

pentru 89% e important sa aiba Internet de mare viteza acasa, fara cabluri si gauri in pereti.

Beneficiile serviciului:

Internet nelimitat 4G;

usor de instalat: introducerea cartelei SIM, urmata de conectarea la sursa de electricitate – fara gauri in pereti si cabluri prin casa;

viteze de pana la 150 mbps;

pana la 32 de conexiuni WiFi, in functie de modelul modemului achizitionat;

toate dispozitivele din casa pot fi conectate la WiFi, inclusiv televizorul inteligent, console de jocuri etc.

“Pentru a intelege ce isi doresc romanii si pentru a putea raspunde corect nevoilor acestora, am testat Smart WiFi in randul consumatorilor, la nivel national. Am aflat, inca o data, ca romanii isi doresc acces rapid la Internet, vor nelimitat, vor eficienta si simplitate. Le raspundem acestor cereri cu noul serviciu de internet fix Smart WiFi - se instaleaza usor, fara deranj in casa, nu necesita echipa de tehnicieni si ofera Internet nelimitat. La Telekom, punem nevoile clientilor in centrul activitatii noastre. Și nu ne oprim aici. Vom continua promisiunea #Netliberare in Romania.”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Noul serviciu de internet fix Smart WiFi este disponibil tuturor clientilor la doar 24 lei / luna, TVA inclus (5 euro / luna). Clientii pot opta fie pentru inchirierea unui router wireless cu reducere 100%, pe intreaga perioada minima contractuala, sau pentru achizitionarea unui router wireless la pretul de lista de 699 lei, TVA inclus.

Oferta este disponibila in perioada 9 septembrie – 17 noiembrie 2019.

Mai mult in Campanii


PUBLICITATE: