Telekom Romania Mobile introduce VoLTE si pentru utilizatorii de cartele preplatite
Miercuri, 30 August 2023

Tehnologia VoLTE (4G/5G) permite, fara niciun cost aditional, efectuarea de apeluri de voce cu sunet de claritate HD si conexiune aproape instantanee pentru apelurile initiate.

AdPlayers. info

Incepand din aceasta luna si utilizatorii cartelelor preplatite de la Telekom Romania Mobile beneficiaza de tehnologia VoLTE (4G/5G). Aceasta permite, fara niciun cost aditional efectuarea de apeluri de voce cu sunet de claritate HD si conexiune aproape instantanee pentru apelurile initiate.

Dupa introducerea acestei functionalitati de apel de voce in tehnologia 4G pentru abonati, in august 2022, Telekom Romania Mobile ofera acum aceasta facilitate si clientilor prepaid.

Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesar ca utilizatorii de cartele preplatite sa indeplineasca, cumulativ urmatoarele conditii: sa aiba o cartela SIM compatibila 4G, sa se afle in zona de acoperire 4G/5G si sa foloseasca un telefon mobil compatibil VoLTE pe care sa aiba instalata cea mai recenta versiune de software a producatorului. O lista a acestor terminale compatibile este disponibila pe site-ul Telekom Romania Mobile, la adresa https://mobile.telekom.ro/VoLTE .

In momentul in care serviciul VoLTE este activ, acesta va fi vizibil pe ecranul telefonului.

Introducerea tehnologiei VoLTE a reprezentat un efort amplu de dezvoltare si implementare tehnologica si a fost realizat in parteneriat cu Samsung. Telekom Romania Mobile isi propune ca prin implicarea in astfel de proiecte si initiative tehnologice sa imbunatateasca experienta clientilor sai.

Mai mult in Campanii, Telecom, 


PUBLICITATE: