Telekom Romania Mobile devine reteaua 100% nelimitata pentru utilizatorii de cartele prepaid
Marti, 15 Februarie 2022

 

Credit. Telekom Romania Mobile 

AdPlayers. info

Telekom Romania Mobile devine reteaua 100% nelimitata pentru utilizatorii de cartele prepaid

Potrivit companiei, urmandu-si promisiunea "Mobil asa cum vrei. Simplu si corect", facuta clientilor in luna noiembrie, Telekom Romania Mobile anunta o noua surpriza pentru sezonul iubirii, destinata de aceasta data utilizatorilor de cartele preplatite, care isi doresc sa fie conectati nelimitat cu cei pe care ii iubesc.

Astfel, anunta responsabilii de comunicare, in perioada 14 februarie - 31 martie, reteaua Telekom Mobile devine 100% nelimitata pentru toti clientii prepaid, cat timp au activa orice optiune cu beneficii, fie ca sunt deja utilizatori ai serviciilor preplatite, fie ca aleg acum cartela Telekom. Acestia vor primi automat bonus beneficii nelimitate - internet, minute si SMS-uri nationale - fara nicio obligatie si fara niciun cost suplimentar, ca sa isi poata exprima nelimitat emotiile si sentimentele.

Prin intermediul miscarii, mai spun autorii, Telekom Mobile isi reafirma angajamentul de a oferi clientilor existenti aceleasi beneficii ca si celor noi, inclusiv pentru utilizatorii de cartele prepaid.

“In aceasta perioada in care sarbatorim dragostea, ne bucuram sa anuntam o noua surpriza, de aceasta data pentru clientii de cartele preplatite, care vor primi automat beneficii nelimitate, pana pe 31 martie, pentru a-si putea impartasi iubirea fara limite. Continuam astfel eforturile de a imbunatati experienta clientilor nostri si de a le oferi solutii de comunicare simple, fara griji, si fara costuri suplimentare”, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Pentru a reincarca o cartela si pentru a activa oricare dintre optiunile cu beneficii, utilizatorii de servicii preplatite Telekom Mobile au la dispozitie mai multe modalitati: prin reincarcarea de pe un abonament, online pe mobile.telekom.ro (prin autentificarea in contul MyAccount, sectiunea Reincarcare, cu card bancar sau cod de reincarcare), cu ajutorul unei cartele valorice (din orice magazin Telekom Romania Mobile sau reprezentant autorizat), prin reincarcare electronica sau direct in orice magazin Telekom Mobile.

Telekom Mobile va continua eforturile de a le oferi romanilor servicii mobile asa cum isi doresc, simple si corecte, avand ca prioritate dorintele, asteptarile si opiniile acestora, si cautand cele mai bune solutii pentru a le satisface.

Mai mult in Campanii, Telecom,


PUBLICITATE: