Telekom Mobile lanseaza campania „Traieste Nelimitat cu Nelimitat”
Vineri, 21 Aprilie 2023

 

Atat la cartela, cat si la abonament, utilizatorii au acces la net nelimitat, incepand de la 5 euro. Abonamentele ofera beneficii nelimitate national impreuna cu bonus net nelimitat, iar utilizatorii cartelelor se pot bucura de net nelimitat si pot castiga super smartphones la reincarcare.

AdPlayers. info

Telekom Mobile lanseaza campania de primavara „Traieste Nelimitat cu Nelimitat” prin care ii incurajeaza pe toti sa traiasca nelimitat, ramanand conectati cu cei dragi, bucurandu-se de tot ceea ce are de oferit internetul nelimitat, anunta operatorul de telefonie mobila.

Astfel, cei care aleg sa se porteze la abonament in reteaua Telekom se vor putea bucura de beneficii nelimitate national incluse (minute, SMS-uri si date mobile), apeluri internationale, dar si de acces la serviciul de roaming, incepand de la doar 5 euro pe luna (TVA inclus), valabil pentru contractele incheiate pe o perioada de 24 de luni. 

Cei care doresc sa achizitioneze si un smartphone, pot alege un telefon inclus in abonament sau pot opta pentru unul in rate fara dobanda. De exemplu, la abonamentul Nelimitat 5 pentru 24 de luni utilizatorii pot opta pentru Samsung Galaxy A14 cu rata de doar 6 euro/luna (la un curs de referinta de 5 lei/1 euro), in timp ce smartphone-ul ZTE Blade V40 Design este inclus la abonamentul Nelimitat 10, iar Samsung Galaxy A23 la Nelimitat 15.

Telekom Mobile ofera utilizatorilor de cartele preplatite optiunea N5 cu Bonus Net Nelimitat, ce poate fi activat direct in aplicatia MyAccount. Astfel, Telekom este singurul operator care ofera Net Nelimitat atat la intregul portofoliu de abonamente, cat si la cartela, incepand cu doar 5 euro.

Clientii Telekom care reincarca o cartela Telekom cu minimum 5 euro, pana pe 4 iunie inclusiv, sunt inscrisi automat in tombola cu premii si pot castiga noul smartphone Motorola Edge 30 Fusion, in culoarea anului „Viva Magenta”, conform Pantone Color Institute. Detalii si regulament aici.

Oferta este valabila pana pe 4 iunie 2023, inclusiv, in limita stocului disponibil, in anumiti termeni si conditii de eligibilitate. Mai multe informatii despre abonamente, smartphone-uri si cartela pot fi descoperite pe www.telekom.ro/traiestenelimitat/  si in magazinele Telekom.

Mai mult in Campanii, Telecom,


PUBLICITATE: