TVR si Radio Romania sprijina pro-bono BCR Sperante
Vineri, 13 August 2010

(AdPlayers, Iulian Toma)

TVR si Romania Actualitati sprijina pro-bono campania BCR Sperante, dupa cum a afirmat pentru AdPlayers, Andreea Nicoleta Deliu, Specialist relatii publice Departamentul Comunicare Externa, BCR. In cadrul proiectului, organizatorii vor sa atraga si in 2010 fonduri de sustinere pentru educatia muzicala a unei serii de copii foarte talentati, dar cu mijloace financiare insuficiente. Editia BCR Sperante 2009 a descoperit 15 tinere talente si, alaturi de sustinerea BCR, a reusit sa stranga din donatii un buget de 90.000 EUR. 

Potrivit Gabrielei Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania, scopul principal al acestei initiative este campania de strangere de fonduri pentru acces la educatie, ore individuale de pregatire muzicala, dar si pentru acoperirea altor cheltuieli necesare unei bune dezvoltari (uniforme, rechizite, transport).

In cadrul proiectului desfasurat cu sprijinul Salvati Copiii si Romani Criss, campania BCR Sperante va merge, pana la sfarsitul lunii august, in 5 orase din tara intr-o etapa de preselectie a copiilor talentati dar cu posibilitati financiare insuficiente.

La sfarsitul preselectiei, urmeaza o perioada de training cu mentori, iar 9 artisti, cantareti si compozitori vor face parte din juriul care va selecta copii ce vor intra in BCR Sperante 2010. Prezidat de Gabriel Cotabita, juriul ii mai are in componenta pe Marian Ionescu (Directia 5), Florin Grozea (HI-Q), Andrei Tudor (compozitor), Cornel Fugaru (compozitor), Ionel Tudor (compozitor), Andrei Kerestely (compozitor), Sava Negrean (cantareata muzica populara), Constantin Enceanu (interpret muzica populara). 

Proiectul se va incheia in prima jumatate a lunii noiembrie cu gala BCR Sperante, si un CD ale carui venituri din vanzare vor fi donate in scop caritabil.

PUBLICITATE: