TEX merge pe tinuta Danei Rogoz. Buget de zeci de mii de euro pe celebritatea vedetei de televiziune.
Vineri, 23 Septembrie 2016


„Modul in care ea gandeste fiecare tinuta se identifica cu spiritul Carrefour, fun si inovator” motiveaza reprezentantii de marketing ai lantului de magazine, pentru adplayers, colaborarea celebrei realizatoare tv cu noul Catalog de toamna TEX 2016.

adplayers. Iulian Toma

TEX, marca proprie Carrefour, merge pe mana Danei Rogoz pe termen lung. „Colaborarea cu Dana Rogoz este una de lunga durata. Pe parcursul anului, am realizat impreuna proiecte foarte frumoase” motiveaza reprezentantii de marketing ai lantului de magazine, pentru adplayers, colaborarea celebrei realizatoare tv cu noul Catalog de toamna TEX 2016.

„In linii mari, proiectele noastre s-au derulat in zona de fashion, Dana fiind in acest sens un bun cunoscator al domeniului, iar outfit-urile inedite pe care ni le-a propus ne-au surprins de fiecare data intr-un mod placut. Suntem pe aceeasi pagina, iar modul in care ea gandeste fiecare tinuta se identifica cu spiritul Carrefour, fun si inovator”.

Oficialii de comunicare nu au dezvaluit investititia in contractul de colaborarea dar specialisti din industria de marketing si comunicare specializata pe celebritati spun ca un „endorser” ar putea primi intre 10-20 mii de euro pe an pe cateva proiecte punctuale, pana la 30-50 mii de euro pe an pentru o prezenta mai activa a vedetei in activitatea de marketing si comunicare a marcilor din portofoliu.

Colectia TEX cuprinde haine si accesorii pentru intreaga familie, atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii. In plus, colectia Fashion Express, marca dedicata tinerilor sau celor cu spirit tanar, vine cu o gama de tinute pentru cei care vor sa fie mereu la moda.

 „Ținem cont intotdeauna de nevoile clientilor nostri, de aceea, plecand de la acestea, propunem noua colectie de toamna TEX, inspirata din tendintele pe care le regasim pe podiumurile celor mai importante centre de fashion din lume, creata de designerii nostri din Franta, oferind haine care nu se demodeaza niciodata, comode si de calitate, la preturi accesibile oricui.” a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Gama TEX cuprinde TEX Basic - tinute de zi, comode, printre care regasim articole precum pantaloni, tricouri, camasi, jachete; TEX Casual - o categorie dedicata persoanelor care cauta confortul; TEX Sport – articole vestimentare sporty-chic, confectionate din materiale de calitate superioara: tesaturi anti-perspirante si rezistente la purtare indelungata; TEX Lenjerie - gama de lenjerie care se adreseaza intregii familii, ce include modele atractive, realizate din materiale de o calitate superioara, TEX Nightwear (pijamale) – imbracaminte din materiale textile placute, moi si confortabile si TEX Baby, gama special gandita si creata pentru copii intre 0 si 3 ani.

Mai mult in PR, Celebritati


PUBLICITATE: