Synergy Group deschide Synergy Nord la Bacau
Marti, 15 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Compania de consultanta in comunicare Synergy Group si-a extins activitatea in zona de Nord-Est a tarii, prin deschiderea unei noi agentii in orasul Bacau, incepand cu luna mai, anunta reprezentantii companiei conduse de Sandra Pralong (foto).

Potrivit companiei, filiala bacauana a Synergy Communications isi desfasoara activitatea  sub titulatura de Synergy Nord si ofera mediului de afaceri regional si institutiilor publice din zona posibilitatea de a beneficia de solutii si strategii de PR, comunicare si event management.

“Suntem foarte mandri sa fim, cred, prima agentie bucuresteana care se stabileste in Bacau—ceea ce spune multe despre potentialul pe care il vedem in oras si in zona”, declara Sandra Pralong, fondatoarea Synergy.

“Avem marea sansa de a colabora cu o echipa tanara si foarte dedicata in Bacau, pe care comunitatea de afaceri din zona o va cunoaste in curand si o va aprecia ca fiind una dintre cele mai competente”, a mai spus Pralong.

Fondatorul Synergy, Sandra Pralong, are in palmaresul profesional pozitia de Director de Promovare si Comunicare al saptamanalului international Newsweek, in New York, revista pe care a pozitionat-o prima intre publicatiile concurente. In calitate de CEO la Transnews la Praga, ea a pus bazele unui sindicat regional de schimb de stiri TV in regiunea Europei Centrale si de Est.

Activitatea Sandrei Pralong include servicii de consultanta pentru CNN World Report, OECD, Banca Mondiala, USAID si altele. Intre 2002 si 2005 Sandra a ocupat pozitia de cel mai inalt functionar international responsabil pe probleme de Comunicare pentru Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare in 27 de tari ale CEE si fosta Uniune Sovietica.

AdPlayersFile

Synergy Group

Infiintata in 2001, Synergy Group, cu sediul principal in Bucuresti, are trei divizii: Comunicare Strategica si PR (Synergy Communications), Public Affairs (Synergy International) si Advocacy si Marketing Social (Fundatia SynergEtica).

Printre clientii agentiei se numara companii cum ar fi Google, Erste Bank, Renault/Dacia, IMMORENT Romania, Sparkassen Immobilien, PPF Investments, Unita, Ziua Press Group, TPF Belgia, First Data International (FDI) si organizatii internationale, precum EU – Phare Program, Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), UNICEF, OECD, World Learning, Bertlesmann Foundation, Fundatia pentru o Societate Deschisa, Freedom House.


PUBLICITATE: