Surse adplayers: Metrorex se aliaza cu compania sindicatului Sindomet impotriva Spectacular
Joi, 04 Februarie 2016
adplayers. Iulian Toma

Actionata in instanta pentru blocarea contractului de publicitate, Metrorex ia Sindomet, compania sindicatului lucratorilor de la metrou, ajutor in instanta impotriva Spectacular.

Contactat telefonic, Vlad Ruta, Administrator Special al Spectacular, a afirmat ca este la curent cu intentiile de alianta intre Metrorex si compania sindicatului lucratorilor de la Metrou, dar ca spera ca aceasta sa duca la deblocarea contractului, nicidecum imptriva companiei Spectacular.

 “Pentru noi nu mai este un secret ca Avocatul Laurentiu Veteleanu reprezentantul Sindomet Serv Com, compania sindicatului lucratorilor din cadrul Metrorex, anunta public prin formularea unei actiuni in instanta ca se asociaza cu Metrorex pentru preluarea controlului companiei Spectacular”, spune Vlad Ruta.

“Compania Spectacular reaminteste Sindomet, ca si Metrorex, ca se afla in prezent in litigiu atat cu Sindomet cat si cu Metrorex pentru neexecutarea contractelor rezultate in urma licitatii publice din 2011, organizate de Statul Roman pentru reprezentarea spatiilor de publicitate de la Metrou, precum si a unui contract intre doua societati comerciale ( cazul Sindomet )”.

“Ne bucura ca doua entitati se asociaza, insa acest lucru credem ca era necesar pentru deblocarea contractului dintre Spectacular si Metrorex, rezultat in urma licitatiei publice si nu in mod inconstient in de favoarea banilor publici ai unei regii a Statului Roman care pierde milioane de euro pe an pentru neexcutarea contractului rezultat in urma unei licitatii publice”.

Administratorul special Spectacular este de parere ca institutiile statului dar si organe de ancheta penala au constatat deja si alte colaborari nefiresti in relatia Metrorex si Sindomet. Vlad Ruta aduce in sprijinul afirmatiilor recentele concluzii ale raportului Curtii de Conturi si procesele pe rol care investigheaza in prezent posibile incalcari ale legii de natura penala in relatia Sindomet - Metrorex.

 Mai mult in OOH


PUBLICITATE: