Sugar Media cere insolventa Direct Store pentru 60.000-70.000 EUR
Miercuri, 08 Iunie 2011

sursa: Portofoliul Sugar Media ( sugarmedia.eu ), Mall-uri

(AdPlayers, Iulian Toma)

Compania de media indoor Sugar Media cere insolventa agentiei Direct Store. Potrivit managerului Sugar Media, subiectul dosarului de insolventa inaintat la Tribunalul Bucuresti il constituie neplata unor servicii media cuprinse intre 60.000 si 70.000 EUR, reprezentand comenzi ale unui important client din domeniu financiar bancar.

“Este vorba de neplata unor creante de ordinul a aproximativ 60-70.000 EUR, pentru care am epuizat toate mijloacele de recuperare”, a declarat pentru AdPlayers, Constantin Caciur, Managing Partner al Sugar Media. Potrivit managerului companiei, termenul primit de la Tribunalul Bucuresti pentru prima zi de infatisare este 04.10.2011.

“Din propriile investigatii, inclusiv urmarirea lantului platilor, clientul a efectuat plata serviciilor catre agentie. Din acest motiv speram ca dosarul de insolventa sa ne aduca negocierea unor termene de plata rezonabile pentru un plan de media derulat de Sugar Media din luna octombrie 2010, pentru care noi am achitat deja o parte din facturi. Numai TVA-ul, spre exemplu, a fost achitat integral inca de la inceputul acestui an”, a completat Constantin Caciur.

 Mai mult in IndoorOOH


PUBLICITATE: