Subsidiara BNP Paribas Real Estate - Atisreal, la AD(D)VERITAS
Miercuri, 16 Aprilie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Contul Atisreal, o subsidiara a BNP Paribas Real Estate, divizia de real estate a grupului francez BNP Paribas, a ales agentia AD(D)VERITAS. Potrivit companiei de publicitate, decizia a fost luata in urma unui pitch organizat in luna februarie a.c. si a fost castigat pe intreg anul 2008.

 

„Propunerile creative oferite de agentia AD(D)VERITAS au urmarit obiectivele de comunicare ale companiei Atisreal”, spune Roxana Hapan, Director Marketing Atisreal, despre castigarea licitatiei.

 

Potrivit agentiei, Atisreal este cotata printre primele 10 banci din lume, iar divizia este unul din liderii europeni in domeniul serviciilor de real estate oferind: consultanta in domeniul vanzarilor si inchirierilor de proprietati imobiliare, investitiilor, evaluarilor si studiilor de piata. Intrarea pe piata din Romania s-a realizat in februarie 2008, dupa achizitia unuia din primii cinci jucatori de pe piata, Cornerstone International.

 

Strategia de comunicare si conceptele creative propuse de agentia de publicitate AD(D)VERITAS contureaza clar profilul Atisreal - un partener de incredere pe piata din Romania, un expert care cunoaste pana in cel mai mic detaliu piata locala imobiliara si care este capabil sa ofere mai mult decat intermediere de tranzactii imobiliare. Campania a demarat la inceputul lunii aprilie si se va desfasura in presa scrisa financiara si de specialitate, in cotidiene nationale si prin marketing direct.

 

 

/ MARKET

Atisreal, divizia imobiliara parte a grupului francez BNP Paribas, detine 60 de birouri in Europa, dar a incheiat si parteneriate cu mai multe companii din America si Asia. Compania franceza a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 340 de milioane euro si a intermediat circa 5.000 de tranzactii. In Romania, compania va oferi clientilor internationali servicii de vanzare si inchiriere, investitii, consultanta si cercetari de piata.

 

/ PROFILE - AD(D)VERITAS

Cu sediul central la Cluj, agentia AD(D)VERITAS a fost infiintata in 2002. Dupa cum afirma reprezentantii sai, compania de publicitate a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro, in crestere cu mai mult de 100% fata de anul precedent.

 

AD(D)VERITAS are in portofoliul de clienti companii romanesti si internationale, printre care se numara: Rigips Romania, Cora Hypermache, Gorenje, Tenaris Silcotub, Simcor Grup, Elit, Etenit, Electrogrup, iQuest Technologies, Mobilenia. Printre cei mai recenti clienti castigati de agentie se numara Emerson Romania si BRD- Groupe Societe General (campania de payroll giving).

 

 


PUBLICITATE: