Stirile Pro TV lanseaza campania "Salveaza Romania frumoasa!"
Vineri, 13 Iunie 2014
 adplayers. info

Stirile Pro TV lanseaza campania „Salveaza Romȃnia frumoasa!”. Sub sloganul „Casele au suflet”, campania isi propune sa contribuie la restaurarea caselor traditionale romȃnesti si la conservarea traditiilor mostenite. Debutul campaniei va avea loc duminica, 15 iunie, de la ora 18:00, in cadrul emisiunii „Romania, te iubesc!”. Proiectul de responsabilitate sociala isi propune sa arate cele mai frumoase sate traditionale, adevarate monumente culturale care merita conservate.

In cadrul editiei de duminica, PRO TV va prezenta si interviul integral oferit Andreei Esca de Alteta Sa Regala, Printul de Wales. Aflat recent intr-o vizita in Romania, Printul Charles a discutat cu prezentatoarea Știrilor PRO TV despre Romȃnia, tara pe care o viziteaza de mai bine de 16 ani:

„Principalul motiv pentru care am vrut sa vad Transilvania a fost, desigur, faptul ca am auzit de ororile pe care fostul presedinte Ceausescu se pregatea sa le faca si sa distruga foarte multe dintre sate. Apoi am descoperit ca stra-stra-strabunica, strabunica strabunicii mele, Regina Mary, venise din Transilvania”.

Iubitor al meleagurilor transilvanene, unde detine mai multe proprietati, Printul Charles a adaugat faptul ca apreciaza si alte zone ale tarii, printre care Maramures, Bucovina sau Horezu. Alteta Sa a tinut sa precizeze faptul ca peisajele tarii noastre sunt uimitoare: „Pajistile inflorite sunt unice, unice nu numai in Europa, ci in lume! Asa ceva nu mai exista, nicaieri, la o asemenea dimensiune. Acest peisaj cu pasuni, fȃnete si paduri, prin felul in care este exploatat, este in intregime sustenabil, eficient din punct de vedere ecologic si eco-friendly.”

In timpul interviului, Andreea Esca il numeste pe Printul Charles „cel mai bun ambasador al tarii noastre”. De altfel, acesta detine si o fundatie infiintata in anul 2000 cu scopul de a conserva si pune in valoare peisajul cultural si natural din localitatile cu biserici fortificate din Transilvania.

 Mai  mult in TV


PUBLICITATE: