Stejarii Collection mizeaza pe 46% din suprafata proiectului in spatii cu vegetatie, iar acestui procent semnificativ i se adauga ambientul padurii de stejar
Miercuri, 26 Iulie 2023

Patru gradini botanice interioare, doua zone de parc de incinta, structurile intinse de vegetatie reprezinta in total 11.000 de metri patrati din cei 24.000 de metri patrati ai Stejarii Collection.

AdPlayers. info

Intr-o lume in care schimbarile climatice reprezinta o provocare globala si presupun o abordare responsabila, precum si intreprinderea de actiuni concrete, Stejarii Collection mizeaza pe 46% din suprafata proiectului in spatii cu vegetatie, iar acestui procent semnificativ i se adauga ambientul padurii de stejar .

Stejarii Collection, cel mai nou proiect al Tiriac Imobiliare, este complexul rezidential contopit cu natura din inima padurii Baneasa si este parte integranta a zonei de vegetatie ce il inconjoara. Proiectul este construit pe zona anterior ocupata de ferma Avicola de stat Mihailesti, fara a diminua in vreun fel zona verde a padurii Baneasa. La Stejarii Collection luxul inseamna, de fapt, acces permanent la natura, la padure.

Protejarea mediului inconjurator si sustinerea sanatatii locatarilor merg mana in mana la Stejarii Collection. Modul in care a fost dezvoltat complexul rezidential de lux permite nu doar sa fie considerat ”acasa”, cat si sa devina o oaza de relaxare, un mediu curat si un loc al reconectarii cu natura pentru rezidentii care se intorc din aglomeratia urbana.

46% din suprafata proiectului

46% din suprafata proiectului consta in spatii cu vegetatie, iar acestui procent semnificativ i se adauga ambientul padurii de stejar care gazduieste complexul si care functioneaza atat ca o bariera de vegetatie, delimitand ansamblul rezidential amplasat in inima zonei de nord a Capitalei, departe de agitatia urbana, cat si ca un purificator natural impotriva poluarii din oras. Astfel, in cadrul Stejarii Collection, rezidentii se bucura si de o calitate exceptionala a aerului.

Eforturile dezvoltatorului sunt in linie cu cele ale Uniunii Europene de a combate continua amenintare a schimbarilor climatice si degradarea mediului.

Astfel, intreg complexul este dezvoltat pentru a proteja natura din jur, a reduce emisiile de carbon si a oferi, in acelasi timp, confortul deplin al celor care aleg sa locuiasca aici. Patru gradini botanice interioare, doua zone de parc de incinta, structurile intinse de vegetatie reprezinta in total 11.000 de metri patrati din cei 24.000 de metri patrati ai Stejarii Collection. Toate au fost integrate in mod natural in zona padurii, astfel incat dezvoltatorul raspunde si nevoilor mentionate de respondentii unui studiu IRES care mizeaza, intr-un procent de 94%, pe efectul pozitiv al unor mini paduri urbane care ar trebui infiintate in orase.

Potrivit dezvoltatorului, toate apartamentele complexului rezidential operat strict in regim de inchiriere beneficiaza de priveliste catre padure la 270 grade. In plus, s-a optat pentru plantarea unor specii deosebite de copaci si vegetatie decorativa si realizarea unor concepte peisagistice integrate care sa puna accent pe diversitatea naturala, totul pentru a oferi o experienta la superlativ rezidentilor care inteleg ca luxul unui spatiu de locuit inseamna sa aiba natura aproape, in completarea celor mai inalte standarde rezidentiale.

Oficialii de comuniocare ai complexului mai subliniaza ca au fost construite veritabile gradini botanice in incinta complexului rezidential, formate din peste 150 de varietati de plante, de la mesteceni, plante specifice gradinilor japoneze, ciresi japonezi, frasin pitic, platani multitulpinari, regina ierburilor, iarba de Pampas, Viburnum si hortensii. Experienta senzoriala este completata de cele cinci izvoare de apa integrate pentru a deveni parte a unor oaze de relaxare si contemplatie dedicate rezidentilor Stejarii Collection.

Stejarii Collection reprezinta extinderea renumitului Club Rezidential Stejarii, definitia locala a celor mai inalte standarde rezidentiale de lux, deschis clientilor in regim de inchiriere pe termen lung, in padurea Baneasa.

Mai mult in Campanii, Constructii si Imobiliare,


PUBLICITATE: