Stejarii Collection, cel mai nou proiect rezidential de lux Tiriac Imobiliare, isi deschide portile din 16 iulie
Joi, 13 Iulie 2023

 

Sursa. www.stejarii.ro/

Tiriac Imobiliare anunta oficial lansarea disponibilitatii pentru vizitare a celui mai nou proiect rezidential de lux: Stejarii Collection. Continuare a celebrului Stejarii Clubul Rezidential, noul complex va putea fi accesat de clientii interesati de ȋnchirierea apartamentelor exclusiviste incepand cu data de 16 iulie, pe baza de programare prealabila.

AdPlayers. info

Tiriac Imobiliare anunta oficial lansarea disponibilitatii pentru vizitare a celui mai nou proiect rezidential de lux: Stejarii Collection. Continuare a celebrului Stejarii Clubul Rezidential, noul complex va putea fi accesat de clientii interesati de ȋnchirierea apartamentelor exclusiviste incepand cu data de 16 iulie, pe baza de programare prealabila.

Potrivit dezvoltatorului, Complexul Stejarii Collection pune la dispozitia viitorilor locatari 198 de apartamente cu 2 pana la 5 camere si suprafete cuprinse intre 95 si 200 mp, oferind o experienta rezidentiala unica in Bucuresti.

Pe parcursul vizitei programate in avans clientii primesc informatii detaliate despre conceptul Stejarii, prin intermediul unui tur personalizat si pot interactiona cu facilitatile de cel mai ȋnalt nivel pe care le ofera apartamentele din cadrul Stejarii Collection.

Clientii au totodata ocazia sa se familiarizeze, inca din momentul vizitei, cu numeroasele beneficii si privilegii dedicate pe care proiectul rezidential le aduce in materie de locuit si stil de viata ȋn inima padurii Baneasa: siguranta si securitate 24/7, intimitate si discretie pentru locatari, acces prioritar in cadrul Stejarii Country Club aflat in proximitatea imediata a locuintei, spatii verzi extensive dispuse pe jumatate din suprafata complexului, acces terestru exclusiv pietonal, 437 de locuri de parcare subterane, servicii de tip concierge si multe altele.

Programarile pot fi realizate online, pe: www.stejarii.ro/

”Clubul rezidential Stejarii a propus o noua viziune asupra nevoilor exclusiviste ale clientilor de top si a lansat in Romania conceptul inchirierilor rezidentiale pe termen lung. Prin completarea produselor noastre cu proiectul Stejarii Collection facem un pas inainte pentru a ne mentine pozitia de lider la nivel de standarde rezidentiale pentru urmatoarele decenii. Mizam inca o data pe calitatea inegalabila a constructiei, asociata serviciilor proiectate, dezvoltate si implementate de cele mai mari agentii internationale. Monitorizam permanent nivelul de satisfactie a locatarilor nostri pentru a asigura standarde rezidentiale de cel mai inalt nivel. Stejarii nu este un simplu proiect imobiliar. Este locul in care imi petrec la randul meu sederile locale, complexul preferat in Romania si oaza unei comunitati internationale de top in Bucuresti”, a declarat Ion Tiriac.

Cei care doresc sa interactioneze in avans vizitei in locatie cu proiectul Stejarii Collection, pot accesa online turul VR. Astfel, o serie de apartamente si imprejurimile acestora, amplasate in padurea de stejari Baneasa din nordul capitalei, pot fi explorate de pe orice dispozitiv mobil sau de tip desktop.

Tur virtual 360˚

Turul virtual 360˚ este accesibil pe pagina web Stejarii, in sectiunea dedicata: www.stejarii.ro/collection/vr/ . Functionalitatea ofera o interactiune virtuala inedita cu 4 tipuri de apartamente ale noului proiect, cu finisajele de top, mobilierul de la cele mai apreciate branduri internationale, sistemele high-tech de ultima generatie, vederea panoramica la 270 ° spre padure a tuturor apartamentelor, dar si cu gradinile botanice si parcurile generoase parte a complexului Stejarii Collection, desfasurate pe 11.000 de metri patrati.

Stejarii Collection dispune de o amplasare extraordinara in zona de nord a capitalei si ofera acces urban facil si proximitate fata de cele mai mari centre comerciale si de business, aeroport, centre educationale si medicale.

Proiectele rezidentiale marca Stejarii integreaza o comunitate internationala exclusivista, ofera siguranta, beneficiaza de securitate 24/7 si o gama de servicii de top care vin in completarea experientei oferite de pozitionarea si facilitatile inovatoare ale complexului.

Tiriac Imobiliare, grup de companii ce activeaza in domeniul imobiliar, este parte a Grupului Tiriac. Creat in 1994 la initiativa domnului Ion Tiriac, Grupul Tiriac este unul dintre cele mai mari holdinguri private romanesti, ale carui principale afaceri se deruleaza intr-o serie de domenii precum auto, financiar, imobiliar, aviatie sau sport.

Mai mult in Campanii, Constructii & IMobiliare


PUBLICITATE: