Stejar intra in Nationala de rugby
Joi, 28 Iunie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Brands & Bears continua comunicarea pentru Stejar de la Ursus Breweries, printr-o campanie de imagine, ca o noua etapa in evolutia brandului “de esenta tare”, spun autorii campaniei, conservandu-i identitatea, dar oferindu-i noi dimensiuni: spiritul sportiv, forta si dinamismul.

Autorii campaniei sustin ca, intr-o tara in care fotbalul si-a rezervat cea mai mare portie de vedete si publicitate, o bere cu personalitate ca Stejar se simte mai aproape de rugby. Proiectul a demarat cu o abordare care sa diferentieze Stejar de berile obisnuite in acelasi fel in care si rugby-ul este diferit de sporturile obisnuite.

“Stejar este o bere speciala, puternica. De aceea am si ales rugby-ul, un sport care se potriveste perfect cu pozitionarea marcii: puternic, dur, dar mereu corect. Suntem mandri ca suntem primul brand care investeste sustinut in comunicarea valorilor acestui sport” – Mihai Bonca, Brand Manager Stejar.

Potrivit agentiei, noua campanie are ca punct de plecare parteneriatul cu echipa nationala de rugby a Romaniei si urmareste deschiderea unui dialog pe plan emotional mult mai dinamic cu toti consumatorii sai.

Lansata cu ocazia celui mai puternic turneu de rugby organizat vreodata in Romania - IRB Nations CUP 2007 - campania este sustinuta de un spot TV difuzat pe principalele statii nationale si de o campanie de presa in principalele publicatii sportive. Campania va continua si pe parcusul Cupei Mondiale de Rugby 2007, din Franta si Scotia (septembrie-octombrie).

Pentru spotul TV, Brands & Bears a colaborat cu casa de productie Multimedia Est si regizorul englez si fost jucator al sportului cu balonul oval Clive Jackson.

“Am pornit in cautarea unui regizor care sa aiba experienta loviturilor cu balonul oval. Si, l-am gasit la Londra, cu ajutorul Multimedia Est” declarat Emanuel Grigorcea, Client Service Director Brands & Bears. „Ca fost jucator de rugby, regizorul Clive Jackson a pornit la drum cu entuziasm, a jonglat ca un campion si a parasit platoul de filmare, terenul din Ghencea alaturi de jucatorii nationalei, in aplauzele agentiei si a celor 150 de figuranti”.

AdFile

Advertiser Ursus Breweries

Mihai Barsan - Group Brand Manger,

Mihai Bonca - Brand Manager Stejar,

Wojteck Bauman – Vice President Marketing.

Agentie Brands & Bears

Client Service Director – Emanuel Grigorcea.

Creative Director & Copywriter – Cristina Lambru,

Art Director – Andrei Galeata,

Junior Copywriter – Toni Bunaiasu,

Head of DTP Departament – Vlad Leonard,

BTL & Production Manager – George Turliu,

BTL Officer – Maria Chiribau


PUBLICITATE: