Statuia unui soldat se topeste in Trafalgar Square. Ogilvy & Social.Lab Belgia pentru Visit Floanders.
Vineri, 28 Iulie 2017


Credit: adweek / Ogilvy lab Belgia

Agentia de turism Visit Floanders comemoreaza batalia de la Passchendaele din Primul Razboi Mondial, unde 475.000 de soldati au fost dati morti sau disparuti pe campul de lupta

adplayers. Iulian Toma

Cultul Eroilor la Londra. Statuia unui soldat se topeste in piata, comemorand o batalie din 1917, scrie adweek in urma cu cateva ore. Potrivit revistei de marketing si comunicare americane, agentia de turism Visit Floanders comemoreaza cu sprijinul Ogilvy & Social.Lab din Belgia, lupta de la Passchendaele din Primul Razboi Mondial, unde 475.000 de soldati au fost dati morti sau disparuti pe campul de lupta intr-o batalie, asezand statuia soldatului care se topeste in celebra piata din Londra.

Lucrarea temporara de arta a fost creata din nisip si noroi de catre artistul Damian van der Velden si conceputa de Ogilvy & Social.Lab Belgium. Batalia a fost “sculptata” si de poetul Siegfried Sassoon in versuri, asezate si ele saptamana aceasta impreuna cu statuia in Trafalgar Square din Londra. In cateva zile de la instalare statuia temporara s-a degradat deja vizibil.



Mai mult despre proiectul agentiei de turism Visit Floanders, conceputa de biroul Ogilvy de la Bruxelles, in adweek.

Mai mult in Eveniment, 


PUBLICITATE: