Starcom Romania a castigat Diageo
Vineri, 15 Iunie 2007

(ADPLAYERS.RO, Iulian Toma)

Starcom Romania a castigat licitatia organizata de Sollers PPD, unicul importator si distribuitor al produselor Diageo, se arata intr-o comunicare a agentiei treimisa ADPLAYERS.RO.

“Castigarea acestui cont a insemnat pentru compania noastra un challenge pe care ne bucuram ca l-am transformat intr-o colaborare pe termen lung”, a declarat Raul Man, Account Manager Starcom Romania.

Agentia va incepe, derularea campaniilor de media pentru cateva din marcile de top din portofoliul Diageo incepand cu luna iulie. Printre brandurile promovate se numara Johnnie Walker, Smirnoff, J&B, Baileys si Metaxa.

Mai mult decat o agentie de media, potrivit companiei, Starcom Romania este o agentie de comunicare, parte din reteaua internationala Starcom si entitate a grupului Leo Burnett Romania. Agentia detine un portofoliu de clienti printre care se numara Procter & Gamble, Philip Morris, Avon Cosmetics, Kraft Foods Romania, Glaxo SmithKline.

Sollers PPD este importatorul si distribuitorul exclusiv al produselor Diageo. Compania s-a infiintat in aprilie 2007 si este detinuta de concernul Photos Photiades Distributors, compania de distributie nr. 1 in Cipru (www.ppd.com.cy)


PUBLICITATE: