Starbucks ofera cafea gratuit in Bucuresti pentru eroii acestor zile
Vineri, 10 Aprilie 2020

 

Credit: Starbucks / RanEvents 

Proiectul de sustinere se deruleaza in cele 3 locatii care functioneaza in regim Take Away din Bucuresti: Calea Victoriei nr.155, Sector 1 si Strada Mircea Voda, nr.37A, Sectorul 3 (Day Tower), deschise zilnic in intervalul 8:00 – 16:00 si Starbucks Drive Thru, zilnic intre 07:00- 21:00.

AdPlayers. info

Starbucks sustine in Bucuresti eroii acestor zile – cadre medicale (medici, asistente si infirmiere), politisti, pompieri, jandarmi, militari, aflati in prima linie, in contextul combaterii pandemiei de coronavirus - prin oferirea gratuita de cafea, anunta responsabilii de comunicarev ai lantului de cafenele.

,,In aceasta perioada cand fiecare gest conteaza, solidaritatea, responsabilitatea si grija pentru eroii nostri sunt esentiale” isi motiveaza gestul, lantul de cafenele.

Proiectul #StarbucksPentruTine de sustinere a celor aflati in prima line a luptei impotriva pandemiei se deruleaza in cele 3 locatii care functioneaza in regim Take Away din Bucuresti: Calea Victoriei nr.155, Sector 1 si Strada Mircea Voda, nr.37A, Sectorul 3 (Day Tower), deschise zilnic in intervalul 8:00 – 16:00 si Starbucks Drive Thru, zilnic intre 07:00- 21:00.

In prezent, Starbucks functioneaza in regim Take Away. Clientii care vor sa se bucure in continuare de bautura preferata si de gustarile bine cunoscute, le mai pot comanda zilnic prin Glovo si Uber Eats in orasele Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi Brasov si Constanta.

Echipa Starbucks saluta astfel eforturile si initiativele tuturor celor care sustin demersurile autoritatilor si continua sa se implice in lupta impotriva pandemiei COVID-19, donand in cadrul Campaniei „Pretuieste viata” cafea boabe si alte alimente pentru persoanele aflate in carantina.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Coronavirus




 


PUBLICITATE: