Star Foods, la MediaCom. Contul era la Media Direction
Miercuri, 16 Ianuarie 2008(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Agentia de media MediaCom a fost aleasa pentru a gestiona contul Star Foods in Romania, in urma unei licitatii care a avut loc la sfarsitul anului trecut si la care au participat 3 agentii de media. 

Potrivit agentiei de media, incepand din acest an, MediaCom va realiza strategia de media, serviciile de planificare si media buying, precum si partea de monitorizare si media research, oferind astfel un pachet complet de servicii pentru toate brand-urile Star Foods.

 

“ Star Foods a organizat unul dintre cele mai interesante pitch-uri la care am participat anul trecut”, spune Carmen Lixandru (foto) , General Manager, MediaCom Romania. „Am lucrat pe un brief complex, care punea accentul pe strategie si planificare si am oferit clientului solutii de optimizare a investitiei in media”

 

“Star Foods Romania va continua sa acorde o atentie deosebita investitiilor sale in media si suntem convinsi ca parteneriatul cu MediaCom va aduce un plus de valoare in eforturile noastre” declara Carmen Wieck, Marketing Manager Star Foods Romania.

 
Anterior licitatiei, contul de media era administrat de Media Direction.

 

AdPlayersFile

Agentia MediaCom Romania este prezenta din 2004 pe piata din Romania si face parte din Grupul WPP, alaturi de Grey Bucharest. Compania gestioneaza in Romania conturi de media precum Romtelecom, P&G, Nokia, Unicredit, Emirates, National Geographic, New Yorker, Opus Land (Cosmopolis).

 

Star Foods este lider de vanzari in categoria de chipsuri si snacksuri in Romania, iar STAR FOODS Romania este parte a Pepsico International – Europe Region, incepind din Noiembrie 2004. In portofoliul de produse se numara Lay’s (no. 1 ca vinzari in lume), Cheetos, Star Snacks, Krax, Star Popcorn, Star Naturals.

 


PUBLICITATE: