Spotlight lucreaza pentru 20 de hoteluri Marriott, Renaissance si Courtyard
Duminca, 28 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Spotlight Advertising a fost desemnata de JW Marriott Bucuresti si Varsovia pentru a elabora realizarea conceptului standului Europei de Est alaturi de 20 de hoteluri Marriott, Renaissance si Courtyard din 9 tari.

Potrivit agentiei, desfasurat intre 4 - 6 septembrie 2007, Global Pursuit – unul dintre cele mai de succes targuri de turism, initiat si organizat in fiecare an de Marriott Internatinal – a reunit peste 400 de hoteluri din 38 de tari, in mai mult de 100 de standuri, cu participarea a peste 2500 de clienti.

Conform autorilor, echipa Spotlight a elaborat  realizarea conceptului “Explore Eastern Europe: And You Will Welcomed By The Universal Language Of  Service With A Smile!”, unde agentia a lucrat pe partea de creatie, grafica si productie a standului Europei de Est care a alaturat Armenia, Cehia, Georgia, Kazahstan, Polonia, Romania, Rusia, Turcia si Ungaria.

Meda Vasiliu, Director de Vanzari si Marketing la JW Marriott Bucuresti afirma ca “Reprezentantii Marriott au apreciat in mod deosebit creativitatea, grija pentru detaliu, rabdarea si disponibilitatea pentru satisfacerea clientului, respectarea termenelor si atitudinea pro-activa a intregii echipe.”

Inceputa in 2005, colaborarea dintre agentia Spotlight Advertising si hotelul JW Marriott Bucharest include servicii de conceptie grafica, copywriting, tiparituri, fotografie, articole promotinale, standuri de expozitie.

AdPlayers.ro/File

Infiintata in 1999, Spotlight Advertising este o agentie full-service cu capital integral romanesc. Spotlight este membra a retelei globale ICOM din septembrie 2006. Din portofoliul de clienti actuali ai agentiei fac parte: JW Marriot, Jidvei, Domenia Credit, Elmiplant, Estima Finance, Fares, IFB Finwest, Kolo, Zentiva,UPC.


PUBLICITATE: