Spotlight da Creditul ipotecar în 7 zile de la Domenia Credit
Marti, 10 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Campania pentru „Creditul ipotecar in 7 zile” de la Domenia Credit este semnata de Spotlight, anunta oficialii de relatii publice Domenia Credit, de la The Practice.

„Am tradus cat mai concret aceasta flexibilitate intr-un spot-demonstratie unde beneficiul central - “cele 7 zile pentru acordarea creditului pentru locuinta” - este tratat utilizand, la nivel vizual, ziare si alte elemente din retorica senzationalului pentru a transmite ca, in sfarsit, avem un produs bancar care poate fi acordat, practic „de pe o zi pe alta””, a declarat Ion Barbu, Creative Director Spotlight.

Potrivit sursei, comunicarea se desfasoara in perioada februarie – mai pe TV, internet, presa locala si nationala: TV (posturile alese sunt Realitatea TV si 8 statii locale Pro TV), portaluri, site-uri de business si site-uri de anunturi imobiliare, in presa locala si nationala, precum si in publicatiile de anunturi imobiliare.

Carmen Retegan, Directorul General al Domenia Credit a declarat ca pana la 30 aprilie, promotia acorda evaluarea gratuita a imobilelor.

AdPlayersInfo

Advertiser: Domenia Credit,

Raluca Ghicuta – Marketing Manager,

Carmen Retegan - Director General,

Valentin Jurcut –  Senior CRM Manager,

Cristian Dragos –  Sales & Marketing Leader GE Money.

Agentie: Spotlight:

Ion Barbu – Creative Director,

Alex Bricov – Art Director,

Victor Savu – CS Director,

Gabriela Cioloca – Media Planner,

Daniela Tulpan – Account Manager.

AdPlayersFile

Domenia Credit

Parte a GE Money, divizia internationala de servicii financiare de retail a concernului General Electric (NYSE: GE), Domenia Credit IFN S.A a fost infiintata in februarie 2003.

GE Money a intrat pe piata din Romania in trimestru al treilea al anului 2006 prin achizitionarea a trei companii specializate in servicii financiare ne-bancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie ce ofera credite de consum sub numele Estima Finance) si Domenia Credit SA.

Divizie a companiei General Electric, GE Money, detine active in valoare de 190 miliarde USD si, potrivit companiei, este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare pentru consumatori, retaileri si dealeri auto din 54 de tari.


PUBLICITATE: