Sponsorizari cu 50 de tone de materiale Policolor si 125.000 de euro
Vineri, 20 Ianuarie 2017

adplayers. info

La aniversarea de 50 de ani pe piata romaneasca, producatorul de lacuri si vopsele Policolor a oferit in 2016 pentru reamenajarea unor obiective, in cadrul campaniei Culorile Romaniei, o cantitate de 25 de tone de materiale, in valoare totala de peste 125.000 de euro,  la care se adauga 25 de tone de materiale si pentru alte proiecte de responsabilitate sociala. 

Potrivit responsabililor de comunicare Zaga Brand, agentia care a implementat campania de responsabilitate sociala, producatorul roman de lacuri si vopsele a derulat 12 proiecte de sustinere a comunitatilor urbane si rurale  in cadrul campaniei de responsabilitate sociala ”Culorile Romaniei” editia 2016 si a sponsorizat alte 30 de actiuni speciale, cele mai multe fiind din domeniul educatiei si cel urbanistic.


Valoarea totala a materialelor si finantarilor de care au beneficiat anul trecut organizatiile neguvernamentale si comunitatile  – inclusiv premiile oferite in cadrul concursurilor nationale de creatie – depaseste 125.000 de euro iar cantitatea de materiale oferite a depasit 50 de tone.  In total, 917 voluntari, ambasadori ai campaniei si angajati ai Policolor s-au implicat direct in campania de responsabilitate sociala a companiei, iar un milion de oameni au beneficiat de obiectivele reamenajate.

Policolor s-a angajat sa sustina activ comunitatile urbane si rurale din tara prin campania ”Culorile Romaniei.Suntem mandri ca s-au mobilizat atat de multi oameni alaturi de noi si ca  impreuna facem continuu proiecte frumoase prin care reinviem arta urbana, culoarea si autenticul” afirma Marius Vacaroiu, CEO Policolor.  „In 2016, am alocat initial 12 tone de materiale, dar au venit spre noi atatea initiative bune, incat la final de an cantitatea de vopsea, lac, tencuiala, grund directionata spre campania ”Culorile Romaniei” a fost de peste 25 de tone, la care se adauga alte 25 de tone donate pentru alte proiecte speciale”.

Potrvit executivului, in  2017 compania isi va indrepta atentia mai mult spre zona urbana, care, la randul sau, are nevoie de culoare.


Proiectele

Proiect care va continua si in anul 2017, ”Culorile Romaniei” a ajuns in 2016 in comunele Minzalesti, jud. Buzau (4,8 tone de lacuri si vopsele donate), Corbi, jud. Arges (6,5 tone materiale donate), si Luncavita (3,2 tone materiale donate). In Minzalesti au fost renovate zece scoli si gradinite, biblioteca comunala, Muzeul Timpul Omului, sediul primariei si centrul de informare Meledic, iar in Corbi mai multe  scoli, un muzeu si un camin cultural.

Locuitorii din Luncavita si Rachelu ale caror gospodarii mai pastreaza specificul local traditional, pescarii si apicultorii au primit vopsea lavabila, lacuri, tencuiala si emailuri  pe care le-au folosit la reconditionarea caselor, barcilor si stupinelor. Proiectul s-a adresat unui grup tinta de oameni cu resurse financiare scazute, care practica activitati traditionale specifice locului. 

Tot anul trecut, campania de responsabilitate asociala Policolor a ajuns si in orase, la Ramnicu Sarat si la Constanta, in muzee de interes national (Muzeul National al Satului ”Dimitrie Gusti”, Muzeul de Etnografie Tulcea), precum si pe o locomotiva pictata pentru CFR Calatori – ”Pasarea Maiastra”. 

Pe lista sponsorizarilor facute in 2016 se afla si o serie intreaga de proiecte pentru tineret sau institutii de educatie, dintre care amintim: Asociatia MEDS – Meeting Design Students, Electric Castle, ArtSafari, Centrul Cultural ARTSOCIETY, Muzeul National de Arta Contemporana sau Universitatea de Arhitectura Bucuresti, cantitatea materialelor oferite depasind 25 de tone.   

Mai mult in Conturi, Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: