Speakeri romani care utilizeaza inteligenta artificiala in companii vin la conferinta Marketing in Artificial Intelligence Era cu Igor Beuker
Vineri, 21 Iunie 2019

 

Credit: Conferinta Marketing in Artificial Intelligence Era

Alex Budin - Head of Technology la MRM//McCann Romania, Cristian Ignat - CEO Canopy, partener UiPath, Alexandra Cernian- Lector, Senior Consultant, Digital/IT Expert, Marta Usurelu - Owner&Warrior la Revista Biz si Ciprian Stanescu - Managing Partner Social Innovation Solutions vor fi speakeri la conferinta “Marketing in Era Inteligentei Artificiale” din 9 octombrie 2019.

AdPlayers. Info

Speakeri romani care utilizeaza inteligenta artificiala in companii vin la Conferinta Marketing in Artificial Intelligence Era cu Igor Beuker. Alex Budin - Head of Technology la MRM//McCann Romania, Cristian Ignat - CEO Canopy, partener UiPath, Alexandra Cernian- Lector, Senior Consultant, Digital/IT Expert, Marta Usurelu - Owner&Warrior la Revista Biz si Ciprian Stanescu - Managing Partner Social Innovation Solutions vor fi speakeri la conferinta “Marketing in Era Inteligentei Artificiale” din 9 octombrie 2019.

Evenimentul aduce specialisti in marketing ai momentului si directori executivi care stiu cum sa aplice tehnologia bazata pe inteligenta artificiala in beneficiul companiilor se va desfasura in pavilionul B1 de la Romexpo-Bucuresti.

Conferinta Marketing in Artificial Intelligence Era il are ca invitat special pe Igor Beuker, supranumit “Math Man”, care participa pentru prima data in Romania la o reuniune pe tema inteligentei artificiale in marketing. Beuker are propria metodologie de prognoza a tendintelor in marketing si media, cu care a consiliat peste 100 de marci in cei 25 de ani de experienta (printre care branduri mondiale precum Nike, Amazon, L’Oréal sau Unilever) si le-a crescut spectaculos valoarea la bursa.

Accesul la conferinta “Marketing in Era Inteligentei Artificiale” se face in limita biletelor disponibile online pe www.bilete.ro sau de pe site-ul oficial al evenimentului, ai-conference.ro.

Mai mult in Eveniment, Conferinte, Targuri si Expozitii


PUBLICITATE: