Sound Codes of Romania, pe Spotify. De Ogilvy Romania impreuna cu Globalworth
Luni, 27 Ianuarie 2020

 

Credit: Ogilvy Romania

Buciumul din Bucovina si Toaca din Neamt, printre sunetele care pot fi redescoperite intr-un playlist dedicat pe Spotify . Tehnologie si elemente traditionale romanesti intr-o campanie care face posibila redescoperirea unor elemente traditionale romanesti prin intermediul tehnologiei de ultima generatie.

AdPlayers. Info

Ogilvy Romania si Globalworth creeaza Sound Codes of Romania. Buciumul din Bucovina si Toaca din Neamt, printre sunetele care pot fi redescoperite intr-un playlist dedicat pe Spotify, anunta autrii campaniei. Tehnologie si elemente traditionale romanesti intr-o campanie care face posibila redescoperirea unor elemente traditionale romanesti prin intermediul tehnologiei de ultima generatie.

Campania dezvoltata de Ogilvy Romania pentru Globalworth se bazeaza pe un insight simplu si relevant pentru o generatie care cauta experiente si care isi pune cu adevarat intrebari.

Asumarea identitatii nationale si redescoperirea patrimonului cultural sunt preocupari ale generatiei millenials, la fel cum muzica este o pasiune reprezintiva pentru aceasta generatie. Ziua de 24 ianuarie, Unirea Principatelor Romane, a oferit echipei Ogilvy contextul potrivit pentru un proiect care reda, intr-un mod inedit, atmosfera identitatii nationale.

“Vorbim cu o generatie care nu mai crede in istoria din carti. Care cauta singura si descopera nuante noi si care are tehnologia la indemana pentru orice face. De ce nu am folosi tehnologia si pentru a ne racorda la trecut, dar dintr-o perspectiva fireasca? Muzica este un element comun al generatiei de acum, asa ca am ales sa folosim cea mai fresh platforma, Spotify, pentru a crea un playlist unde poate fi redescoperit universul sonic traditional romanesc“, Adrian Diac, Creative Director Ogilvy Romania.

Intre 21 si 23 ianuarie, in  lobby-ul inteligent al cladirii Globalworth Tower, vor fi expuse covoare traditionale romanesti, care vor avea tesut un QR code. Odata scanat, acesta va trimite utilizatorii catre un playlist dedicat in aplicatia Spotify – Sound Codes of Romania, unde vor putea fi ascultate sunete traditionale romanesti, emblematice pentru diferite zone din tara: Cobza din Moldova, Buciumul din Bucovina, Pasarile din Delta Dunarii, Mocanita din Maramures, Moara din Dobrogea si Toaca din Neamt. Sound Codes of Romania este un proiect

„Acest proiect s-a nascut din dorinta noastra de a aniversa 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Romane, intr-un mod inedit pentru generatia de astazi, consumatoare de muzica si tehnologie. Zilnic, peste 100.000 de vizitatori calca pragul cladirilor noastre. Peste jumatate dintre acestia sunt mileniali, generatia cea mai activa social, care traieste pentru experiente neconditionate de timp si de spatiu. Fiind atenti la preocuparile si starea de bine a celor care isi petrec timpul in cladirile noastre, am ajuns sa realizam un proiect care, prin intermediul tehnologiei, conecteaza generatia de astazi cu elemente care definesc patrimoniul nostru cultural”, spune Georgiana Oltenescu, Head of Marketing & Communication Globalworth.

Pentru o experienta 100% autentica, Globalworth are si un invitat special. Un mestesugar popular din Ramnicu Valcea va tese, in timp real, pe parcursul celor 3 zile, un covor traditional romanesc. Intregul proces al acestui mestesug va putea fi admirat de toti cei care vor vizita lobby-ul Globalworth Tower din Bucuresti.

Mai mult in Conturi, Campanii


PUBLICITATE: