Solutia Regista dedicata administratiei publice devine disponibila in limbile minoritatilor nationale
Vineri, 22 Ianuarie 2021

 

Credit. Regista

„Regista este o solutie usor de folosit de catre toti locuitorii Romaniei, indiferent de limba pe care o vorbesc. Prin introducerea variantelor in limbile maghiara, germana, rusa si sarba, facilitam comunicarea cetatenilor din comunitatile in care predomina o alta limba materna cu institutiile publice locale, iar pentru expati avem si versiunea in limba engleza” a spus Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.  

AdPlayers. info

De Mica Unire, Zitec, lider pe piata de IT & digital marketing din Romania, continua promovarea digitalizarii institutiilor publice si lanseaza portalul de e-Guvernare Regista in limbile minoritatilor nationale: maghiara, germana, rusa si sarba, anunta compania.

Pentru a facilita accesul tuturor romanilor la portalul e-Guvernare Regista, compania s-a concentrat in ultimul an pe dezvoltarea de variante ale aplicatiei in limbile principalelor minoritati nationale. Astfel, portalul de e-Guvernare al primariilor care folosesc Regista este acum disponibil si in limbile maghiara, germana, rusa, si sarba. De asemenea, a fost dezvoltata si o versiune in limba engleza, pentru a usura accesul expatilor la informatiile de interes public si la serviciile oferite de primaria lor.

„Regista este o solutie usor de folosit de catre toti locuitorii Romaniei, indiferent de limba pe care o vorbesc. Prin introducerea variantelor in limbile maghiara, germana, rusa si sarba, facilitam comunicarea cetatenilor din comunitatile in care predomina o alta limba materna cu institutiile publice locale, iar pentru expati avem si versiunea in limba engleza” a spus Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec.  

,,Astfel, acestia pot sa inainteze cereri sau sesizari, sa se programeze online la primarie sau sa consulte documentele publice. Toate demersurile noastre de promovare si imbunatatire a functionalitatilor Regista au avut drept rezultat cresterea semnificativa a numarului de clienti care au adoptat solutia noastra in ultimul an. Vom continua sa introducem constant noi optiuni pentru a perfectiona aplicatia si astfel sa sprijinim procesul de digitalizare a administratiei publice locale din Romania”, a adaugat co-fondatorul Zitec.  

Potrivit reprezentantilor Zitec, anul 2020 a fost unul de cotitura pentru Regista, aplicatia fiind folosita de primarii si companii din toate judetele tarii. Numarul clientilor Regista a crescut cu peste 37%, solutia generand afaceri totale de 750.000 euro. Printre institutiile publice care folosesc solutia dezvoltata de Zitec se numara Institutul National pentru Fizica Laserelor, Plasmei si Radiatiei de la Magurele, Administratia Strazilor Bucuresti, ADP Cluj Napoca, Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, Inspectoratele Scolare Judetene Prahova, Ialomita si Neamt.

Regista a continuat in 2020 efortul de promovare a digitalizarii institutiilor publice prin Caravana Regista, care a vizitat primarii din peste 10 judete, dar si prin lansarea Ghidului esential pentru digitalizarea primariei in luna noiembrie.

Solutia Regista, dezvoltata de echipa Zitec, este lider de piata pe segmentul aplicatiilor de registratura si managementul documentelor in administratia publica locala. Rolul aplicatiei este sa automatizeze si sa eficientizeze activitatile din institutiile locale, guvernamentale si din companii, prin modulele de registratura electronica, managementul documentelor si e-Guvernare. Regista faciliteaza atat o comunicare optima intre departamentele unei institutii, cat si intre functionari si cetateni, pentru o rezolvare rapida si mult mai organizata a solicitarilor primite.

Pana in prezent, aproximativ 600 de institutii publice si companii din toate judetele tarii si-au imbunatatit procesele de lucru si au redus birocratia prin intermediul Regista. Aplicatia are peste 11.000 de utilizatori la nivel national care au inregistrat de-a lungul timpului peste 11 milioane de documente. Aplicatia Regista poate fi accesata de oriunde de catre functionarii publici sau angajatii companiilor, fiind disponibila direct din browser, fara instalare si cu toate informatiile stocate in siguranta in cloud Microsoft Azure in Uniunea Europeana.

Mai mult in Digital, Interactive,


PUBLICITATE: