Sister & Co pariaza pe Astra Sport Bets
Miercuri, 25 Octombrie 2006

Sister & Co pariaza pe Astra Sport Bets

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Sister a realizat campania pentru Astra Sport Bets, cea mai mare agentie privata de pariuri sportive din România, potrivit companiei de publicitate conduse de Alexandra Tînjala. Demersurile campaniei, spune agentia, au început la sfârsitul lui august prin investigarea obiceiurilor de pariere la români dar si a pietei de pariuri sportive în general.

Pariaza pe informatii

Sister & Co pariaza pe Astra Sport BetsAlexandra Tînjala (foto) de la Sister & Co sustine ca “Dorinta de a câstiga bani nu e deloc surprinzatoare dar cei care pariaza pe sporturi sunt o categorie speciala de oameni. Spre deosebire de cei care joaca la loterie, acestia nu pariaza pe hazard, ci pe informatii”, adauga ea.

“Stiu ca un jucator nu e în forma, ca echipa nu s-a adaptat noului atrenor, ca joaca sau nu bine pe ploaie. Cu cât stii mai multe, cu atât ai mai multe sanse de câstig” este de parere sefa companiei, iar acesta, adauga Tînjala, a fost si ideea creativa din spatele campaniei.

Dramatizata livresc, asa cum spune agentia, în print si postere prin carti despre “Driblingul cartezian”, “Dialectica offside-ului” sau “Din silogismele unui mijlocas dreapta”, ideea a fost dusa la extrem în executiile tv. Acestea arata, continua creativii, situatii posibile la limita în fotbal, dar total improbabile - în fond, esenta pariurilor sportive: pariezi pe probabilitati.

Sister & Co pariaza pe Astra Sport BetsCele 3 spoturi tv (romanii, italieni si rusii) au fost filmate, dupa cum spun reprezentantii agentiei, într-o singura zi pe Stadionul National si au implicat, continua agentia, multiple efecte de post productie pentru a obtine efectul dorit.

Autorii

Echipa implicata în dezvoltarea campaniei a fost formata din Mate Ramljak, Loredana Dogaru si Predag Jovicic (din partea Astra Sport Bets), Alma Iatan, Bertha Niculescu, Ioachim Ciobanu, Tudor Nastase, Lucian Urdea, Liudmila Matei, Alexandra Tînjala (din partea Sister) plus Lawrence Jacomelli (regizor) si Multimedia Est (casa de productie).

AdPlayersFile Sister & Co

Agentia de publicitate Sister & Co si-a început activitatea în anul 2006, având-o ca unic asociat pe Alexandra Tînjala .

Potrivit agentiei, în portofoliu actual Sister se afla clienti precum Brau Union Romania cu brandurile Bucegi, Gambrinus, Harghita, Hategana; Albalact; Gealan; Bayer cu brandurile Supradyn, Lasonyl si Elevit; Zapp - proiecte tactice.


PUBLICITATE: