Sister&Co a castigat Gösser local de la Heineken Romania
Joi, 12 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Agentia Sister&Co a dezvoltat campania de lansare ambalajului premium (PET) de 1L pentru Gösser, brand de bere premium detinut de compania Heineken Romania. Campania se deruleaza prin Mediacom Romania.

“Am castigat brandul Gosser, dar nu pe baza unei licitatii. Noi lucram deja cu Heineken Romania pe inca patru branduri de bere, cel mai important fiind brandul Bucegi”, a declarat pentru AdPlayers, Alexandra Tinjala, sefa Sister&Co. „ A fost cu adevarat o provocare, pentru ca a trebuit sa dezvoltam o idee creativa locala si un set de executii – in mare parte print, pentru un brand international”.

“Avem o relatie foarte buna cu compania Heineken Romania ale carei rezultate se vad si in piata”, este de parere Tinjala. „Probabil ca acesta a fost motivul principal pentru care ni s-a incredintat sarcina de a lucra si pe un brand international din portofoliul acestei companii”. Potrivit oficialului Sister, dezvoltarea campaniei a inceput in luna aprilie, iar lansarea a avut loc in luna iunie.

Conform reprezentantilor agentiei, misiunea Sister a fost aceea de a comunica avantajele pe care un ambalaj premium de calitate superioara le aduce consumatorilor unui brand premium. Avand headline-ul “De o naturalete desavarsita”, conform autorilor, campania a raspuns cu ingeniozitate provocarii de a lansa o bere premium intr-un ambalaj premium (PET), ceea ce este o premiera pentru Gösser la nivel regional, Romania fiind prima tara care a implementat acest proiect.

“Fiind vorba de o lansare de ambalaj, executiile trebuiau sa comunice avantajele pe care acesta le aduce consumatorilor”, a declarat Ina Olaru, Account Director. „ Sursa de inspiratie a fost insusi noul ambalaj premium (PET-ul) Gösser deosebit si unic la noi pe piata”.

Ina Olaru este de parere ca „Forma sticlei, numele embosat, etichetele mici care lasa sa se vada continutul si culoarea eleganta isi cereau locul in executii care sa sugereze naturaletea, prospetimea dar si calitatea”. „Solutia noastra a fost integrarea ambalajului in  diverse peisaje premium iar aceasta a venit in mod natural, datorita caracteristicilor acestuia”, conchidea ea.

AdPlayersFile Sister

Agentia de publicitate Sister & Co si-a inceput activitatea in anul 2006, avand-o ca unic asociat pe Alexandra Tinjala. Printre clientii agentiei Sister se numara: Heineken Romania – cu brandurile Bucegi, Gösser, Gambrinus, Harghita si Hategana; Bayer: cu brand-urile Supradyn, Saridon, Rennie, Lasonyl, Bepanthen Crema; Astra Bettings – cu brandurile Astra Sport Bets si Astra Lotto Bets; Asociatia Ovidiu Rom; ; FRF, CNCD, OSI ERGO si Policy Center for Minorities and Roma, Bayer Crop Science; Festivalul Ideo Ideis.

AdFile

Advertiser: Heineken Romania

Produs: Gösser

Andreas Stieber (Marketing Manager),

Ilco Kwast (Group Brand Manager)

Marian Chiraches (Brand Manager)

Agentie: Sister&Co

Mihaela Pascu (Creative Director/Copywriter),

Claudiu Benciu (Art Director),

Ina Olaru (Brand Service)


PUBLICITATE: