Silva (Heineken Romania), la Ogilvy&Mather
Marti, 18 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

Ogilvy & Mather a fost desemnata recent agentia de brand a berii Silva, marca aflata in portofoliul Heineken Romania. Potrivit agentiei, parteneriatul dintre cele doua companii a debutat cu dezvoltarea campaniei de relansare a brandului Silva.

 “Ideea centrala a brandului si a campaniei este aceea ca Silva recunoaste valoarea timpului, care  nu este data de lungimea sa, ci de calitatea modului in care timpul este consumat” afirma  Alexandra Theodorescu, Group Account Director Ogilvy&Mather.

“Principalul element vizual al campaniei este imaginea unei clepsidre cu ambele jumatati pline, formata din paharul de bere Silva si reflexia sa”, adauga Albert Nica, Executive Creative Director.

Executivul de creatie spune ca „ Aceasta imagine este completata si explicitata, la nivel de copy, printr-o serie de citate despre timp ale unor personalitati de valoare certa, urmate de interpretarile pe care Silva le da acestor reflectii prin prisma berii - a facerii sau consumului ei”.

Campania de imagine este derulata in presa de reviste (saptamanalele de timp liber, revistele glossy de lifestyle, cele stiintifice si ghidurile TV), precum si o campanie TV constand in 4 spoturi de 17 secunde. La acestea se adauga proiecte speciale de sponsorizare – preintre care se numara o carte de bucate al carei autor este Dan Chisu, si a unei emisiuni TV care urmeaza sa fie lansata in curand.

Spoturile TV au fost filmate impreuna cu casa de productie RollinFilm (producator Tudor Reu, postproductie Camil Tulcan), avandu-l ca DOP pe Jordi Rexach si ca beer stylist pe Tony Fiori.

/Profile

/Ogilvy&Mather

Infiintata in 1994, agentia de publicitate full service Ogilvy&Mather are  in portofoliul de clienti marci nationale si multinationale, cum sunt Kraft Foods Romania (Poiana, Milka, Africana, Smash), Unilever (Dove, Delma), IKEA, Friesland Foods ( Milli), Gillette (Gillette, Braun, Duracell, OralB),  DHL, Lenovo, WWF, Amex, Orion.

La nivel international, agentia face parte din reteaua Ogilvy&Mather Worldwide, care apartine grupului WPP, in Romania fiind parte a grupului Ogilvy, alaturi de celelalte agentii specializate ale grupului.

/Work

Produs: Silva.

Advertiser: Heineken Romania,

Agentie: Ogilvy&Mather

Albert Nica (Executive Creative Director),

Cristi Simion – Copywriter si Cristi Dita - Art Director

Oana Boghici (AV Producer),

Anca Steff (Account Manager)

Alexandra Theodorescu (Group Account Director).

Gabriela Galatanu (Group Brand Manager),

Nadia Mitrica (Brand Manager)

Andreas Stieber (Marketing Manager),

PUBLICITATE: