Shakira si Activia sustin lupta impotriva foametei
Luni, 26 Mai 2014

sursa: activia.com

adplayers. info

Shakira si Activia sustin lupa impotriva foametei. Potrivit comunicarii producatorului Danone, odata cu lansarea noului videoclip ‘La LaLa (Brazilia 2014)’, pe 22 mai 2014, Shakira si Activia isi unesc fortele pentru a sustine World Food Programme  (WFP) si obiectivul organizatiei de a construi o lume fara foamete.

Videoclipul transmite un mesaj de bucurie si speranta pentru toti copiii din lume, in acelasi timp contribuind la comunicarea initiativelor derulate de World Food Programme pentru a lupta impotriva foametei.

Shakira declara: “Cu ajutorul melodiei 'La LaLa (Brazilia 2014)' vrem  sa contribuim si noi macar putin si sa ii facem pe oamenii din intreaga lume constienti de munca si eforturile extraordinare pe care organizatia World Food Programme le face pentru a lupta impotriva foametei".

Atat Shakira cat si Activia vor sprijini financiar organizatia prin donarea de fonduri care vor ajuta WFP sa ofere copiilor alte 3 milioane de mese in scoli, pentru a sustine alimentatia echilibrata si educatia alimentara pentru copii din tari aflate in curs de dezvoltare. 

Mai multe despre initiativa Shakira si Activia, pe http://smarturl.it/ShakLaLaLa si www.activia.com.


PUBLICITATE: