Selly, ambasador Huawei. Alaturi de Lidia Buble, imaginea Huawei P40 lite, vlogger-ul recomanda modelul tinerilor creatori de continut digital
Joi, 14 Mai 2020

Credit: Huawei

La prima intalnire cu telefonul, Selly a explorat universul AppGallery alaturi de Lidia Buble, imaginea Huawei P40 lite. Camera performanta si aplicatiile de editare si Social Media disponibile in AppGallery, cele doua motive principale pentru care Selly pozitioneaza P40 lite drept smartphone-ul ideal pentru tinerii care vor sa se lanseze in lumea vlogging-ului

AdPlayers. Info

Selly este ambasador de brand Huawei. Vloggerul Andrei Șelaru (foto), cunoscut in mediul online drept Selly, a avut ocazia de a testa telefonul Huawei P40 lite, smartphone-ul care se recomanda printr-un pret accesibil si specificatii de top, si a ajuns la cateva concluzii interesante, anunta reprezentantii de comunicare ai producatorului. La prima intalnire cu telefonul, Selly a explorat universul AppGallery alaturi de Lidia Buble, imaginea Huawei P40 lite

Cel mai recent vlog publicat pe canalul sau oficial de YouTube este dedicat pieselor muzicale la care a lucrat de-a lungul timpului, dar pe care nu le-a lansat niciodata. Cu acest prilej si cu gandul la cei care ii impartasesc pasiunea pentru mediul online, Selly mentioneaza gadget-ul pe care il considera ideal pentru vlogging, pentru cei aflati la inceput de drum: Huawei P40 lite.

Experienta lui Selly in domeniul online l-a ajutat sa inteleaga care sunt instrumentele de lucru necesare pentru crearea unui continut calitativ, care sa inspire si sa genereze reactii. In cel mai recent vlog postat pe canalul sau oficial de YouTube, Selly dezvaluie un truc util pentru pasionatii de video care isi doresc sa se apuce de vlogging: o camera profesionala poate fi inlocuita cu succes de un telefon Huawei P40 lite, care livreaza imagini calitative la un pret accesibil, pentru cei aflati la inceput de drum.

„Astazi exista telefoane care au rezultate foarte, foarte apropiate de camerele profesionale. Un exemplu este Huawei P40 lite. “ spune Selly. ,,Telefonul este ideal pentru cei care vor sa se apuce de vlog, pentru ca are o camera suficient de buna incat sa satisfaca orice nevoie pentru cei la inceput de drum si dispune de aplicatii de editat care pot fi gasite in AppGallery si, bineinteles, de YouTube. In concluzie, pentru cei care nu stiu ce camera sa isi cumpere pentru a se apuca de vlogging, nu trebuie sa caute mai departe decat camera unui telefon mobil.“

Potrivit comunicarii, toate aplicatiile necesare pentru procesul de editare si totodata cele mai cunoscute aplicatii Social Media sunt disponibile in AppGallery, cel de-al treilea magazin de aplicatii al HUAWEI la nivel international, precum Filmora Go, VivaVideo sau InShot. Printre aplicatiile indispensabile, de care vloggerii au nevoie in telefonul lor Huawei P40 lite se numara, bineinteles, si platformele de video sharing si Social Media necesare pentru activitatile unui vlogger: Facebook, Instagram sau WhatsApp.

Vlog-ul in care Selly recomanda Huawei P40 lite drept telefonul care ofera toate functionalitatile de care vloggerii la inceput de drum au nevoie la un pret accesibil vine ca o continuare a videoclipului dedicat unboxing-ului telefonului, publicat tot pe contul lui oficial de YouTube. Pe langa specificatiile legate de design-ul si nuanta interesanta a Huawei P40 lite, Selly a fost curios sa descopere magazinul AppGallery si sa afle exact cum isi poate descarca aplicatiile de care are nevoie.

In cautarea aplicatiei Triviador, pe care avea nevoie sa o descarce din AppGallery, Selly a descoperit sectiunea dedicata HUAWEI VIP Customer Support (0800400896), locul in care utilizatorii pot intra in contact permanent cu operatorii HUAWEI. Spre surprinderea lui, in momentul in care a apelat linia de asistenta pentru Serviciul VIP, la celalalt capat al apelului si al video-ului, cea care i-a venit in ajutor a fost chiar Lidia Buble, imaginea Huawei P40 lite, gata sa ii raspunda tuturor intrebarilor. Vlog-ul continua cu dialogul celor doi, in care Lidia Buble face introducerea platformei AppGallery, locul din care pot fi descarcate cele mai utile aplicatii de Social Media si nu numai.

„Cu Huawei P40 lite, este foarte simplu sa iti descarci aplicatiile preferate. Jocul Triviador, dar si alte aplicatii de care ai nevoie, pot fi descarcate din AppGallery sau More Apps. Facebook, Instagram si  WhatsApp sunt doar cateva exemple.“, completeaza Lidia Buble.

Selly si Lidia Buble duc mai departe conversatia si amintesc specificatiile top ale telefonului, printre care se numara bateria puternica si sistemul performant de camere foto.

Experienta de utilizator unica in fotografie, experienta vizuala pentru gaming si nu numai.

Cu un design uimitor, o camera foto cvadrupla inovatoare, o baterie mare si un chipset puternic Kirin 810 care imbunatateste experienta de utilizare, potrivit comunicarii producatorului, Huawei P40 lite vine ca o alegere ideala pentru tinerii consumatori care isi doresc o experienta de utilizator unica, in ceea ce priveste fotografia, experienta vizuala pentru gaming si nu numai.

Camera principala de 48 MP suporta cea mai recenta tehnologie de compozitie multi-cadru de la Huawei, capabila sa surprinda culori uimitoare prin imbinarea mai multor fotografii realizate succesiv. Obiectivul cu unghi ultra larg de 8 MP ofera un camp de vizualizare de 120° pentru ca utilizatorii sa poata realiza fotografii mai cuprinzatoare, smartphone-ul fiind ideal pentru peisaje, arhitectura si fotografii de grup. Obiectivul macro poate focaliza obiecte de la 4 cm distanta, adaugand versatilitate configuratiei solide. Configuratia camerei cvadruple include si un obiectiv pentru stilul bokeh, care functioneaza cu AI pentru a simula efectele naturale ale profunzimii de camp si pentru a duce portretele la nivelul urmator.

Sistemul de patru camere de pe Huawei P40 lite include si modul Super Night, permitand utilizatorilor sa surprinda fotografii uimitoare pe timp de noapte, fara a utiliza un trepied. Pentru videoclipuri, Huawei P40 lite este compatibil cu un editor video AI puternic, ce poate fi utilizat pentru a adauga muzica de fundal si pentru a decupa imagini, astfel incat utilizatorii sa poata crea continut pentru Social Media, oriunde s-ar afla.

Din cuprinsul Huawei App Gallery

In total, AppGallery contine peste 450 de aplicatii romanesti si zeci de mii de aplicatii internationale. Aplicatia vine cu securitate si protectie completa, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului si procesul de revizuire in patru pasi pentru operarea securizata a aplicatiei. Toate aplicatiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicatiile dezvoltatorilor impotriva activitatilor periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a varstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminand aplicatiile care nu sunt potrivite pentru varsta lor.

Huawei App Gallery cuprinde in portofoliu aplicatii importante din zona de stiri si divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, in platforma sunt disponibile si numeroase aplicatii dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar si aplicatii utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicatia Here WeGo, dedicata navigatiei, poate fi si ea descarcata din AppGallery.

Huawei AppGallery acorda o atentie sporita si zonei de educatie, astfel ca platforma ofera consumatorilor aplicatii locale care au devenit cunoscute si utilizate si la nivel global. Printre acestea, se numara aplicatiile de invatare a limbilor straine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro.

HUAWEI Consumer Business Group

Produsele si serviciile HUAWEI sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. Compania detine 14 centre R&D in tari precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India si China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei si include telefoane inteligente, computere si tablete, dispozitive purtabile si servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiza in domeniul telecomunicatiilor, HUAWEI ofera tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Mai mult in Ambasadori de Brand, Influencers


PUBLICITATE: