Selly (Global Influencers) a sarbatorit, la 17 ani, recordul de 1.000.000 de abonati pe YouTube
Vineri, 02 Martie 2018
 
Credit: Global Influencers / Global Records / FabricadePR

Selly, cel mai tanar vlogger din portofoliul Global Entertainment, a ajuns la 1.000.000 de abonati pe canalul sau de YouTube si a sarbatorit alaturi de prieteni ziua de nastere si succesul sau in mediul online, la doar 17 ani.

adplayers. info

Selly, cel mai tanar vlogger din portofoliul Global Influencers, a ajuns la 1.000.000 de abonati pe canalul sau de YouTube si a sarbatorit alaturi de prieteni ziua de nastere si succesul sau in mediul online, la doar 17 ani.

Unul dintre cei mai urmariti vloggeri din Romania, Selly a realizat primul sau film pentru online in urma cu sase ani si ce a pornit atunci ca un hobby a ajuns in prezent o adevarata meserie pentru tanarul pasionat de vlogging, acum parte din echipa Global Influencers. 

Dupa ce a primit si celebrul buton de la YouTube ca recompensa pentru performanta sa, Selly a multumit fanilor sai si tuturor celor care il urmaresc. Pe numele sau real Andrei Șelaru, Selly a inceput sa posteze vlog-uri din 2012. Printre seriile sale de succes se numara „Tipuri de profesori”, „Daca Google ar fi om” si „Rap Battle”. Selly posteaza atat vloggs, daily vloggs, cat si sketch-uri. In decembrie 2015 a realizat si primul scurtmetraj numit „Craciun Alternativ”.

Anii acestia au fost un drum extraordinar de frumos pentru mine, am evoluat ca om si ca youtuber, am invatat si m-am maturizat. Iubesc ceea ce fac mai mult ca oricand si nici nu simt ca muncesc atunci cand fac un video. De-a lungul timpului mi-am dat seama ca cel mai important este ca tu sa fii multumit de tine si de ceea ce faci. Sunt mai motivat ca niciodata sa continui sa fac videoclipuri cat mai bune si sa ridic stafeta in divertismentul online romanesc alaturi de brigada 5GANG. Anul asta o sa fie fenomenal!”, a declarat Selly, incantat.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.     

Mai mult in Entertainment, Influencers, Amasadori de Brand,


PUBLICITATE: