Seed Consultants face branding pentru Hert Design
Vineri, 20 Mai 2011


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Seed Consultants a castigat brandingul Hert Design, companie de productie si design de mobilier infiintata in 2008 de doi parteneri cu experienta de multinationale - Eduard Tuca si Razvan Hoffman, fcare detin cate 50% din firma.

De ce a ales o firma cu servicii de design o companie specializata in branding? "Pentru ca eu ca antreprenor am lansat un business pe piata, stiu sa fac productie si sa-mi onorez obligatiile fata de clienti. Am ajuns insa la un nivel la care aveam nevoie macar de o carte de vizita. Iar eu care vand servicii customizate atat pentru clientii B2B cat si pentru persoane fizice am nevoie si de imagine”, a afirmat pentru AdPlayers, Eduard Tuca, partenerul companiei Hert Design.

„Initial m-am gandit la freelanceri, pentru ca te gandesti la costuri, insa m-am intalnit cu cei de la Seed si m-au convins pe loc ca trebuie sa fac acest proiect cu ei. Mai multe intrebati-I pe ei. Pot sa va spun doar ca stiu foarte bine ceea ce fac si ca si-au dus job-ul pana la capat extraordinar de bine." ,

Platforma de brand, identitatea vizuala, aplicatiile de brand si designul website-ului 
Partener exclusiv al Landor Associates in Romania, compania de consultanta de brand si design Seed Consultants a creat noul brand pe piata romaneasca in urma unui program de branding demarat la inceputul acestui an. Echipa a dezvoltat pentru HERT Design platforma de brand, identitatea vizuala, aplicatiile de brand si designul website-ului (www.hertdesign.ro).

“Crearea brand-ului HERT Design a fost un proces foarte provocator pentru noi, pe de-o parte pentru ca este un brand despre design, care impunea o abordare creativa si diferentiatoare la nivel conceptual, iar pe de alta parte pentru ca echipa clientului este una perfectionista si riguroasa, care lucreaza la cele mai inalte standarde si asteptarile erau extrem de ridicate.”, declara Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Echipa de proiect din partea Seed Consultants & Landor a fost alcatuita din Dochita Zenoveiov – Managing Director, Roxana Iancu – Senior Brand Consultant, Catalina Vulpe – Project Executive, Raluca Beldiman – Brand Designer, iar din partea HERT Design Eduard Tuca – Managing Partner, Razvan Hoffman – Managing Partner, Gheorghe Dumitrescu – Production Director.

Mai mult in LicitatiiBRANDING


PUBLICITATE: