“Scrisori pentru Mos Craciun” doneaza banii din bilete
Miercuri, 19 Decembrie 2007

“Scrisori pentru Mos Craciun” doneaza banii din bilete

(AdPlayers.ro/News, Irina Toma)

           

Fondurile colectate in urma vanzarii biletelor la spectacolul „Scrisori pentru Mos Craciun”vor fi donate integral Centrului de Recuperare Neuromotorie „Marin Pazon” din Bucuresti. Biletele se pot cumpara de la Casieria Operei Nationale, sau on-line, pe www.bilete.ro.

Spectacolul este al doilea moment din cadrul programului „De Craciun Coca-Cola alaturi de tine” dupa aprinderea luminilor din bradul de Craciun Coca-Cola din fata Operei Nationale Bucuresti. Evenimentul va avea loc la Opera Nationala Bucuresti, in doua reprezentatii, pe 20 si pe 21 decembrie, ora 18:30.

Deja traditie, cei care vor cumpara bilete la spectacolul de Craciun sunt invitati sa fie ei insisi Mos Craciun si sa aduca la spectacolul “Scrisori pentru Mos Craciun” cate o jucarie care va fi daruita copiilor din Orfelinate.

„Scrisori pentru Mos Craciun” este in grija actorilor George Ivascu, Anca Turcasiu, Mihai Persa, corul Bim Bam si Baletul de copii Studio M al Operei Nationale Bucuresti. In spatele cortinei vor fi  Gelu Colceag – regie, Carmen Croitoru – scenariu si Roxana Colceag – coregrafie.

PUBLICITATE: