Schimbari la varf de zeci de milioane de euro. Mucichescu paraseste OMD pentru toata publicitatea TV de la Intact
Sambata, 10 Decembrie 2011
(AdPlayers, Iulian Toma) Pana in prezent Managing Director al OMD, de la inceputul anului 2012 Cristian Mucichescu se desparte de planurile de media ale agentiei din grupul Omnicom, pentru a coordona vanzarile de publicitate ale televiziunilor de la Intact.

Mandatul lui Mucicescu va fi preluat interimar de Carmen Tanasie, CEO al Omnicom Media Group. Pana la numirea unui nou managing director, anuntata pentru ianuarie 2012, Tanasie va conduce OMD impreuna cu Eugen Terchila, care va coordona activitatile de Client Service si Nicu Laita, Media Director.

Contactat de catre AdPlayers, Mucichescu a confirmat viitorul pas in cariera profesionala de la Intact. “Prima propunere de a lucra pentru Intact am primit-o in urma cu cativa ani. Di n toamna anului trecut aceasta propunere a fost reinnoita. De curand am ales ca de la inceputul anului viitor sa dau curs invitatiei de a lucra pentru televiziunile grupului” a afirmat Cristian Mucichescu, pentru AdPlayers.

Desi nu a dezvaluit detalii privind pozitia pe care o va ocupa in cadrul grupului condus de Camelia Voiculescu, din informatiile AdPlayers, Cristian Mucichescu va coordona vanzarile de spatiu publicitar ale posturilor de televiziune din grupul Intact ( Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Tv, GSP TV ) evaluate la cateva zeci de milioane de euro pe an.

“Astazi a sosit clipa sa ii multumim lui Cristi (Mucichescu n.r.) pentru toata munca si eforturile personale depuse pe parcursul ultimilor 4 ani, pentru a creste, de 3 ori, agentia cu care astazi ne mandrim” a declarat Carmen Tanasie, CEO al OmnicomMediaGroup Romania, despre despartirea de Mucichescu.

“Drumul lui se va intersecta si in viitor cu al nostru, suntem convinsi, si vom continua sa ne vedem si revedem atat profesional cat si personal. Profesionalismul, integritatea si pasiunea lui isi vor pune amprenta in orice echipa va lucra. Ne mandrim cu el si il asteptam si pe viitor sa faca parte din echipa noastra”

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: