Sarantis Romania lucreaza cu Brands&Bears pentru o promotie B.U.
Vineri, 26 August 2005

( AdPlayers.ro ) Sarantis Romania lucreaza cu Brands&Bears pentru o promotie B.U. ce se deruleaza in aceasta perioada la nivel national. Prima colaborare intre Brands&Bears si Sarantis se va incheia cu un “shopping” la Paris. Dupa cum sustine agentia de publicitate, promotia B.U. dezvoltata si implementata de Brands&Bears se desfasoara in perioada 20 iulie si 30 septembrie.

Sarantis Romania lucreaza cu Brands&Bears pentru o promotie B.U.

Promotia este sustinuta de un spot TV de 20 de secunde, care descrie mecanismul si premiile, avand in fundal imagini din noul spot TV pentru B.U. Comunicarea promotiei este facuta de asemenea in presa si la punctele de vanzare.

Sub etichetele produselor B.U. se pot ascunde multe premii spun cei de la agentia de publicitate. Printre ele: parfumuri BU,  esarfe atractive in culorile exotice ale produselor BU precum si telefoane Nokia 7280! Marele Premiu al promotiei este un weekend de shopping la Paris pentru doua persoane!

“Stim ca fetelor le place sa mearga la cumparaturi si ne-am gandit unde ar fi cel mai bine sa le oferim "sesiunea" de shopping. Raspunsul a venit de la sine: Capitala Modei ...Paris!” explica Andrei Fodolica, Copywriter, Brands&Bears.

Echipa care a pus promotia la cumparaturi este formata din Amalia Neagoe - Senior Brand Manager ; Tiberiu Dima - Marketing Manager Sarantis Romania si Amandine Heyndrickx - Art Director, Andrei Fodolica - Copywriter, Alexandra Dinca - Account Executive de la Brands&Bears. ( Iulian Toma )


PUBLICITATE: