Sanoma Hearst Romania face saptamanal "Bine pentru mine"
Vineri, 16 Septembrie 2005
Sanoma Hearst Romania face saptamanal Bine pentru mine ( AdPlayers.ro ) Revista Bine pentru mine! a devenit saptamanala incepand cu 14 septembrie 2005, anunta Sanoma Hearst Romania – editorul publicatiei. Cu o distributie nationala, revista apare din aceasat saptamana in fiecare miercuri si are din aceasta saptamana 48 pagini, un pret special 0.95 lei (9.500 lei vechi ) si un tiraj de 100.000 de exemplare. Tariful lista ( rate card ) pentru o pagina de publicitate a ramas acelasi: 2.800 EUR. Creatia campaniei este semnata de agentia Animotion condusa de Bogdan Olarescu iar regia ii apartine lui Bogdan Albu.  Campania de publicitate se deruleaza cu sprijinul agentiei de media Optimedia, iar perioada in care se desfasoara campania de publicitate este 14 septembrie - decembrie 2005.

“Conceptul de Bine pentru mine! este un concept care functioneaza cel mai bine pentru o frecventa saptamanala” au declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro  oficialii revistei.

Noul saptamanal se promoveaza pe outdoor, indoor, in presa scrisa si televiziune. Canalele pe care se deruleaza campania sunt TVR, Antena 1, Acasa TV, ziare locale (Gazeta de Sud, Viata Libera, Telegraful de Constanta, Transilvania Expres, Monitorul de Suceava, Ziarul de Iasi, Buna Ziua, Ardeal, Agenda), Jurnalul National, Radio - Radio Star, Radio Romania Actualitati, Europa FM.

Sanoma Hearst Romania face saptamanal Bine pentru mine

Promovarea noului saptamanal este coordonata de Elisabeth Loesberg - Publisher & Managing Director, Sanoma Hearst Romania si o echipa de marketing formata din Gabriela Popescu - Director Marketing, Elena Iordache si Daniel Adam - Marketing Manageri.

Sub sloganul “Saptamanalul femeilor de azi”, spotul Tv promoveaza o revista ce are ca personaj central o tanara femeie. Bine pentru mine are “din 14 septembrie, in  fiecare saptamana despre casa si familia ta, in fiecare saptamana despre sanatatea ta, in fiecare saptamana despre frumusetea ta.”

Reprezentantii Sanoma Hearst Romania spun ca „Bine pentru mine! este prima revista pentru femei 100% romaneasca” . Revista cuprinde pagini de frumusete, moda, sanatate, dieta, retete naturiste, bucatarie (retete cu savoare româneasca, economice si rapide), subiecte sociale de interes general, interviuri, povesti de viata ale unor femei care au reusit sa-si învinga problemele prin propriile forte, psihologie, dragoste si sex, drepturi ale femeii, teste de autocunoastere, horoscop etc..”

Sanoma Hearst Romania face saptamanal Bine pentru mine

Lansata bilunar pe 11 octombrie 2004 sub numele Femeia de azi, revista a devenit la scurt timp „Bine pentru Mine”. Pe langa titlul proaspat devenit saptamanal, din portofoliul Sanoma Hearst România mai fac parte revistele Bobo, Beau Monde, Cosmopolitan, FHM, National Geographic, Mami, Story si portalul www.startpage.ro.

Sanoma Magazines este al - 5 - lea editor de reviste ca marime din Europa. Cu cele 8 titluri de reviste, Sanoma Hearst Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de reviste din Romania.

 ( Iulian Toma )

PUBLICITATE: