Sanatatea incepe din farfurie. Programul de eduatie gastronomica Selgros tinteste 10.000 de elevi in 2019
Vineri, 15 Martie 2019

 

Credit: Selgros / Sanatatea incepe din farfurie. 

Cezar Munteanu, unul dintre cei mai apreciati chefi din Romania, Senior Lecturer in cadrul American Hotel Academy, Lector colaborator al Academiei Culinare “Exclusive” din Moscova si Chef-Rotisseur-Baillage de Roumanie va fi prezent in fiecare scoala din cele 22 in care proiectul se desfasoara anul acesta, pentru a interactiona direct cu copiii

AdPlayers.info

Pentru al saptelea an consecutiv, Selgros Cash&Carry Romania, impreuna cu Chef Cezar Munteanu, deruleaza programul „Sanatatea incepe din farfurie”, anunta reprezentantii de relatii publice ai companiei.

Potriviti informarii, programul aduce educatia gastronomica in scoli si urmareste sa promoveze obiceiuri de mancat sanatoase in randul copiilor. Din martie pana in mai, aproximativ 10.000 de elevi de ciclu primar din toata tara participa la program, in care invata sa cunoasca alimentele si produsele naturale si sa aleaga constient o dieta mai sanatoasa. Egida programului este „Copiii sanatosi de astazi sunt adultii sanatosi de maine”.

Chef Cezar Munteanu va sustine, alaturi de echipa sa, activitati educative adaptate intelegerii copiilor, jocuri sportive usoare si degustari. Toate activitatile se vor desfasura in sala de sport a scolii deoarece, cum spune si chef Cezar, „o alimentatie sanatoasa nu este suficienta daca nu facem miscare in fiecare zi”.

Cezar Munteanu, unul dintre cei mai apreciati chefi din Romania, Senior Lecturer in cadrul American Hotel Academy, Lector colaborator al Academiei Culinare “Exclusive” din Moscova si Chef-Rotisseur-Baillage de Roumanie va fi prezent in fiecare scoala din cele 22 in care proiectul se desfasoara anul acesta, pentru a interactiona direct cu copiii.


La prima etapa a programului „Sanatatea incepe din farfurie”, care incepe pe 18 martie, participa scoli generale din Bucuresti si Craiova. Programul va include toate orasele ce gazduiesc magazine Selgros din tara si se va incheia pe 24 mai, la Constanta.

La Bucuresti, Chef Cezar si prietenii sai se vor afla la patru scoli: Școala Gimnaziala Nr. 7 din Baneasa (18 martie), Școala Gimnaziala Nr. 1 din Pantelimon (19 martie), Școala Gimnaziala Nr. 2 din Berceni (20 martie) si Școala Gimnaziala "Gheorghe Corneliu" Domnesti din Dr. Taberei (20 martie), unde se vor intalni, cumulat, cu peste 1.500 de elevi.

A doua etapa a programului se desfasoara sub forma unui concurs intre scolile participante. In fiecare an este aleasa o clasa castigatoare dintre toate cele inscrise in program. Clasele care doresc sa participe la concurs vor organiza si desfasura o activitate care sa reflecte promovarea unui stil de viata sanatos.

Premiul oferit consta intr-o tabara gratuita, organizata pe durata vacantei de vara. Timp de o saptamana, copiii vor fi cazati intr-o pensiune din apropierea Brasovului, unde vor gati alaturi de chef Cezar Munteanu, vor lua parte la diverse activitati sportive si culinare si se vor distra alaturi de echipa “Sanatatea Incepe Din Farfurie”.

Selgros Cash&Carry Romania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 22 magazine in Bucuresti, Alba-Iulia, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava, Constanta si Bistrita.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia. Preluarea retelei de catre Transgourmet confirma atentia crescanda pe care Selgros o acorda pietei gastro si evidentiaza calitatile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelentei si pasiunea ca baza a oricarei actiuni. Accesul in magazine se face pe baza cardului de membru al clubului profesionistilor si pasionatilor de bunataturi.

Mai mult in Retail, PR


PUBLICITATE: