Saatchi & Saatchi a tras cu 150.000 EUR Croaziera Ciuc pe Marea Mediterana
Vineri, 06 Iulie 2007

AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Saatchi & Saatchi a conceput cea mai recenta campanie pentru promotia Ciuc. Campania se deruleaza in media prin agentia Mediacom, afirma oficialii promotiei.

„Bugetul de realizare al spotului este de aproximativ 150.000 EUR” a declarat pentru AdPlayers.ro, Cristian Ramboiu (foto) Account Supervisor la Saatchi &Saatchi, unul din membrii echipei care s-a deplasat pentru filmari la Croziera Ciuc.

Potrivit reprezentantului agentiei, impreuna cu actorii spotului, la filmari au participat o echipa de peste 20 de oameni. Pe langa reprezentantul clientului, ai agentiei, regizor si director de imagine la realizarea filmului au participat zece actori si cinci membri ai echipajului.

“Este o promotie inedita si vine sa completeze mesajul cu locuri selecte de pe intreg parcursul anului”, a mai spus Cristian Ramboiu. “ Promotia Croaziera este cumva o urmare si o alegere fireasca a mesajului precedent, din campania cu baietii care urca pe munte cu scaunele”.

Premiul cel mare al promotiei este o croaziera pe Mediterana, completat si de alte premii de vacanta. Promotia se desfasoara in perioada 2 iulie -15 august si este promovata printr-un spot TV, ad-uri de presa, POSM-uri si un site creat special www.locatiiselecte.ro

Spotul are o durata de 30 de secunde, timp suficient, spun autorii campaniei, pentru a surprinde placerea de a petrece momente de neuitat alaturi de prieteni si de Ciuc. Creativii de la Saatchi & Saatchi, adauga oficialii de comunicare ai campaniei, au gandit un spot simplu, dinamic si plin de buna-dispozitie.

Personajele spotului sunt trei cupluri care se plimba pe Marea Mediterana, se simt bine, se relaxeaza si cauta un loc deosebit in care pot ancora si savura cu placere o bere Ciuc. Gasirea locului potrivit nu este un lucru atat de usor, spun semnatarii campaniei, intrucat acestia sunt inconjurati de o mare varietate de peisaje, unul mai atragator decat altul. In cele din urma reusesc sa ajunga la o intelegere si poposesc pe o insula, insetati, scot berea Ciuc din cutia frigorifica, isi instaleaza sezlongurile si se relaxeaza impreuna.

Echipa Saatchi & Saatchi a lucrat patru zile pentru a realiza spotul TV. Potrivit autorilor, filmarile au avut loc pe un iaht de lux in Grecia, pe Marea Mediterana. Pregatirile au durat doua zile la fata locului, iar filmarea propriu-zisa, alte doua zile.

AdFile:

Advertiser: Heineken Romania

Produs/ serviciu: Ciuc

Andreas Stieber – Marketing Manager, 

Gabriela  Galatanu – Group Brand Manager

Nadia Mitrica – Brand Manager

Agentie: Saatchi & Saatchi:

Nick Hine – Creative Director,

Cezar Panait – Copywriter,

Dragos Ometita - Art Director,

Claudia Bodea – Account Director,

Cristian Ramboiu – Account Supervisor,

Laurentiu Stemat – Account Executive,

Regizor: Titus Twister,

Director de imagine: Rainer Lipsky,

Casa de producti: Tandem Film.


PUBLICITATE: