Saatchi & Saatchi X si Kubis au lansat promotia “Floriol - Pofta de viata"
Joi, 30 Aprilie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Saatchi & Saatchi X, agentia de shopper marketing si BTL din cadrul Saatchi & Saatchi, impreuna cu agentia interactiva Kubis, a lansat promotia “Floriol - Pofta de viata” pentru Bunge Romania.

Desfasurata in perioada 24 aprilie – 31 mai 2009, potrivit autorilor, promotia are ca obiective comunicarea noului ambalaj Floriol, cresterea notorietatii brandului si pozitionarea in zona stilului de viata sanatos, prin evidentierea beneficiilor vitaminei E care se regaseste in uleiul Floriol de floarea soarelui. 

Premiile promotiei “Floriol – Pofta de viata” sunt cinci excursii pentru doua persoane la Viena, la concertul Bruce Springsteen, “Working on a dream”, 30 de aparate de fitness pentru intarirea muschilor abdominali, 100 de baxuri cu sase sticle de Floriol pentru primii 100 de participanti. 

Saatchi & Saatchi X a dezvoltat mecanismul promotiei, in timp ce echipa Kubis a realizat site-ul campaniei www.poftadeviata.ro , unde consumatorii se pot inscrie in cursa pentru premii, raspunzand corect la o intrebare. Pentru validarea premiului acestia trebuie sa faca dovada cumpararii a doua sticle de Floriol in perioada 24 aprilie – 31 mai 2009. Campania este comunicata in presa scrisa si in mediul on-line.


PUBLICITATE: