"SOV" 50% si fostul Intact, Mihai Craiu (50%), in Realitatea Media Barter Deals
Joi, 25 Iunie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Fostul Intact, Mihai Craiu, are 50% Realitatea Media Barter Deals alaturi de 50% SOV, un "branding" pentru Sorin Ovidiu  Vantu semnat de Craiu, in Hotnews.

"Legat de firma de bartere, aceasta se numeste Realitatea Media Barter Deals si face exact ceea ce se spune in titlu. Firma are un capital social de 200,000 euro, 15 angajati in acest moment si fiecare dintre parti are 50%. Partile sunt: SOv si Craiu”, a afirmat Mihai Craiu, in Hotnews.

Despre motivele care au determinat infiintarea Realitatea Media Barter Deals, Mihai Craiu a declarat: „Esenta crearii acestei firme vine de la o idee a lui SOV - foarte buna dealtfel - aceea de a transforma in asset-uri spatiul publicitar pe care prin neutilizare orice proprietar de media il arunca in fiecare zi. Briliant, nu? Unele asett-uri le vinzi in cateva luni si se poate spune ca ti-ai recuperat banii, altele intra in consumurile proprii, iar altele prin compensare iti sting datorii. Una peste alta este un business complementar pe care eu il fac pentru acest grup cu grija de a nu interfera cu business-ul de cash”.

Interesant de vazut ar fi ce intelege un actionar la SOV Invest din spusele lui Mihai Craiu referitoare la partenerii Realitatea Media Barter Deals, si daca oficialul companiei nu se teme ca ar putea fi dat in judecata pentru drepturi de autor pe marca SOV, de catre detinatorii marcii cunoscutei SOV Invest, controversata societate de administrare financiara care ar putea sa-si revendice drepturi patrimoniale in activele companiei de bartere pe care o conduce.

Mai mult despre fostul oficial Intact, acum partener cu "SOV" la Realitatea Media Barter Deals, asa cum recunoaste chiar el, in hotnews 


PUBLICITATE: