S-a lansat si s-a terminat. Doar la 1,25 si 2 litri.
Luni, 28 Noiembrie 2016


„Succesul remarcabil de care se bucura Coca-Cola Lime a depasit toate estimarile, ceea ce face ca, in prezent, produsul sa nu mai fie disponibil in ambalajele de 1.25 L si 2L”, spun reprezentantii de comunicare ai producatorului.

adplayers.info

La scurt timp de la momentul lansarii, Coca-Cola Lime mai poate fi gasita doar in anumite variante de ambalaje. „Coca-Cola Lime a mers dincolo de a confirma asteptarile companiei. Le-a depasit.” spun reprezentantii de comunicare ai producatorului.

„Consumatorii romani au primit cu entuziasm lansarea noii variante de Coca-Cola si au imbratisat rapid spiritul „lime”.Succesul remarcabil de care se bucura Coca-Cola Lime a depasit toate estimarile, ceea ce face ca, in prezent, produsul sa nu mai fie disponibil in ambalajele de 1.25 L si 2L”.

Reprezentantii companiei estimeaza ca produsul va fi disponibil la nivel national, in toate variantele de ambalaje, incepand cu a doua jumatate a lunii decembrie.

„Coca-Cola Lime i-a surprins pe consumatori prin aroma sa revigoranta, iar pe noi ne-a surprins prin rapiditatea cu care se vinde. Astazi este, intr-adevar, greu sa gasesti Coca-Cola Lime, in alte ambalaje decat cele de 250 ml, 330 ml si 500 ml. Produsul a fost creat special pentru consumatorii din Romania, iar reactia autentica pe care a generat-o ne bucura. In prezent facem tot posibilul sa readucem Coca-Cola Lime, in toate variantele de ambalaje, inapoi pe rafturile magazinelor, cat mai repede. Le multumim consumatorilor si le promitem ca aceasta situatie este una temporara. ” a afirmat Jaak Mikkel, General Manager Coca-Cola HBC Romania.

Coca-Cola Romania a lansat, in premiera, Coca-Cola Lime, varianta cu aroma de lamaie verde La inceputul lunii octombrie. Produsul, creat special pentru piata locala si disponibil doar in Romania, a intrat pe piata cu o atitudine indrazneata, adresandu-se in special persoanelor care ies din tipare, se exprima neconventional si isi asuma nonconformismul.

Coca-Cola Lime a fost dezvoltata pentru Romania, la solicitarea echipei locale, cu scopul de a veni in intampinarea preferintelor consumatorilor romani si a tendintelor actuale de consum. Asteptarile echipei Coca-Cola Romania au fost confirmate si depasite. Pana la jumatatea lunii decembrie, consumatorii Coca-Cola Lime se pot bucura de aceasta bautura in ambalaje de 250 ml (sticla returnabila), 330 ml (sticla nereturnabila si doza) si 500 ml (pet). 

Mai mult in Conturi, PR

PUBLICITATE: