Romtelecom sustine Craciunul Copiilor
Marti, 27 Noiembrie 2007

Romtelecom sustine Craciunul Copiilor

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Romtelecom si Asociatia Telefonul Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania “La Romtelecom e Craciunul Copiilor!”. Campania are trei componente: strangere de donatii, invitarea unui grup de copii la spectacolul ,,Harap-Alb" de la Teatrul Ion Creanga si “O petrecere pentru toti copiii”, care va avea loc la Bucuresti Mall (Vitan) odata cu lansarea unui CD cu povesti de Craciun.

Sub motto-ul “La Romtelecom e Craciunul copiilor”, in perioada 21 noiembrie – 15 decembrie, Romtelecom si Asociatia Telefonul Copilului, in parteneriat cu Europa FM, vor desfasura o ampla campanie de colectare de donatii in magazinele companiei din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Brasov, Iasi si Craiova.

“ Craciunul Copiilor este un apel comun la sensibilitatea romanilor care doresc sa isi ajute semenii, mai ales cand este vorba despre copii care depind de responsabilitatea noastra, a tuturor”, a declarat Cristina Popescu, Director Relatii Publice Romtelecom. „Ii asteptam pe toti cei care vor sa ni se alature in magazinele Romtelecom, unde pot sa aduca jucarii, hainute sau orice alt cadou care ii poate bucura pe micuti”.

„Am raspuns cu mare drag invitatiei de a sprijini proiectul Telefonul Copilului si vom raspunde la fel de prompt de cate ori o campanie de interes social poate face un bine in plus si poate aduce un zambet celor care ne asculta”, spune Marius Furdui, Director de Programe Europa FM.

Campania se va incheia cu un eveniment dedicat tuturor copiilor, pe 21 decembrie, incepand cu orele 16:00, cand, la Bucuresti Mall, copiii sunt asteptati cu numeroase momente artistice, colinde, jocuri pe Internet, concursuri de desen, modelaje din plastilina, puzzle, origami si multe cadouri.

info[at]adplayers.roAdPlayers.ro/Work

Spoturile Campaniei:

 "La Romtelecom e Craciunul copiilor"


PUBLICITATE: