Romtelecom schimba strategia de branding
Luni, 11 August 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Incepand cu luna august, Romtelecom introduce modificari la nivelul strategiei de branding, ca parte a noii strategii de marketing la nivelul companiei. Astfel, numele abonamentelor pentru serviciile de telefonie Romtelecom vor fi schimbate din „Confort” in „Voce”.

 

Schimbarea este motivata de dorinta companiei de a face si mai usor de inteles ofertele sale de servicii de telefonie fixa. Astfel, pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera acestea, „Confort” va fi inlocuit in denumirile tuturor abonamentelor cu „Voce”, iar noile nume vor anunta si beneficiile principale acordate clientilor.

 

De pilda, abonamentul Confort 50 se va numi Voce Seara & Weekend, subliniind beneficiul pe care il ofera: convorbiri gratuite seara si in weekend, in timp ce abonamentul Confort Standard se transforma in Voce Start.

 

Pe langa beneficii la nivelul pretului abonamentelor, Joerg Zeddies, director executiv comercial segment rezidential al operatorului de telecomunicatii spera ca „noile denumiri vor face abonamentele Romtelecom mai usor de inteles pentru clientii companiei”.

 


PUBLICITATE: