Romexpo gazduieste PRINT SHOW si ADVERTISING SHOW 2005
Marti, 20 Septembrie 2005
( AdPlayers.ro ) Astazi incep PRINT SHOW si ADVERTISING SHOW 2005 . “SHOW-UL anului in domeniul productiei publicitare si al tiparului” dupa cum spun organizatorii sai - Romexpo si Euroexpo, va avea loc la Complexul Expozitional Romexpo – Pavilionul Central , incepand de astazi si pana sambata, 24 septembrie 2005.

Impreuna, cele doua evenimente au reunit la debutul din 2003, potrivit organizatorilor, peste 160 de firme direct participante, care au ocupat intreg Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo.

Avand in vedere dinamica dezvoltarii tehnologiilor de imprimare digitala, a sectoarelor de productie publicitara: semnalistica indoor / outdoor, tampografie, serigrafie, gravura, imprimare textile, reclame luminoase, organizatorii au considerat oportuna lansarea ADVERTISING SHOW in 2004 ca un eveniment de sine statator, PRINT SHOW - targul de tipar, fiind organizat la Cluj ca o editie regionala.

Anul 2005 marcheaza revenirea la Bucuresti a celor doua evenimente complementare PRINT SHOW & ADVERTISING SHOW, acestea reunindu-se pentru a realiza un eveniment de anvergura.

ADVERTISING SHOW 2004 a inregistrat comparativ cu prima editie o crestere de aproximativ 100% atat a numarului de expozanti, cat si a suprafatei de expunere. Noutatea editiei 2004 a reprezentat-o organizarea in premiera pentru industria productiei publicitare din Romania a “Concursului National pentru Calitatea Imprimarii”, eveniment care putem , sustin cei doi organizatori, a reprezentat punctul de atractie al editie din 2004.

ADVERTISING SHOW 2005 va gazdui si cea de a doua editie a “Concursului National pentru Calitatea Imprimarii” , eveniment care, potrivit promotorilor sai, are ca scop principal intalnirea si evaluarea nivelului de performanta la care se produce in acest moment in atelierele de productie publicitara din tara.

Printre participantii la ADVERTISING SHOW 2005  se numara ASOCIATIA PRODUCATORILOR SI IMPORTATORILOR DIN INDUSTRIA DE PUBLICITATE – (A.P.I.I.P.), CENTRUL NATIONAL MEDIA, AME DESIGN, BLUE RIDGE ART&GRAPHICS, CASTEL MEDIA GROUP, LEYKOM IMPORT EXPORT, TEX PROMOTION. Amanunte legate de participare si noutatile expozantilor puteti gasi pe www.advertisingshow.ro .

Cealalta expozitie, Print Show Bucharest 2005 va aduce la Romexpo potrivit acelorasi organizatori cele mai inovatoare tehnologii din domeniul tipografic, iar firmele prezente vor fi pregatite spre a va oferi celor interesati sprijinul profesional in alegerea produselor.

Concursul pentru Calitate a Tiparului si Ambalajului va ajunge in 2005 la a treia sa editie, adunand la PrintShow Bucharest, spun organizatorii, cele mai importante tipografii din Romania care isi vor demonstra calitatea lucrarilor realizate peste an. Decernarea premiilor pentru Concursul pentru Calitate a Tiparului si Ambalajului va fi parte dintr-un specatacol special organizat pentru expozanti .

Printre cei care vor participa la Print Show 2005 se numara HEIDELBERGER DRUCKMASCHINEN ROMANIA, ROMANIAN PAPER DISTRIBUTION, HERRIS, HEWLETT PACKARD ROMANIA, C.N. IMPRIMERIA NATIONALA, CICERO Group, R.A. IMPRIMERIA BANCII NATIONALE A ROMANIEI, EUROPAPIER ROMANIA, TIPOGRAFIA EVEREST. Mai multe detalii privind participantii si noutatile targului pe www.printshow.org.ro

( Iulian Toma)


PUBLICITATE: