Rexona: Transpiratia strica reputatia, semnata de Lowe, eLowe si Lowe PR
Luni, 02 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Transpiratia strica reputatia este cea mai recenta campanie semnata de agentiile Lowe & Partners si Lowe Public Relations pentru brandul Rexona. Comunicarea a fost adjudecata de cele doua agentii in urma unui pitch castigat in luna februarie a acestui an. Campania se intinde pe o perioada de trei luni si se va incheia in luna iulie.

 

“Dincolo de obiectivele de comunicare de brand, campania este una dintre cele mai curajoase si ample actiuni de educare a populatiei derulate in Romania. Rexona si-a asumat o misiune extreme de ambitioasa: vrem sa le convingem pe romance sa foloseasca un deodorant in fiecare dimineata!”, spune Ramona Bloju, Brand Building Manager Deo, Unilever South Central Europe.

 

„Poate cel mai socant rezultat al acestor studii este acela conform caruia romancele folosesc in medie un singur deodorant pe an (in antiteza, englezoaicele folosesc cam 5)”, a declarat Razvan Dumitrescu, Strategy Director Lowe. „Ne-au luat cateva zile sa constientizam aceasta situatie la adevarata ei gravitate, mai ales ca femeile de la noi sunt un simbol de frumusete in lume”

 

Potrivit autorilor campaniei, pornind de la aceasta premiza, echipele Lowe & Partners si Lowe PR au conceput o strategie menita sa transforme problema transpiratiei in subiectul unei dezbateri nationale. Campania elaborata in trei pasi a fost lansata printr-un teaser potentat de o campanie de guerilla in presa, pe internet, la radio si TV: Englezoaicele o fac de 5 ori mai des!

 

Surpriza cea mai mare, in cel mai aprins moment al unei dezbateri organizate de Lowe PR, a venit de la Jojo care s-a ridicat in picioare si a declarat ca e hotarata sa incurajeze schimbarea supunandu-se unui experiment unic in Romania: O saptamana fara deodorant!

 

Campania beneficiaza si de o platforma online care beneficiaza  de un blog pe care lumea este invitata sa comenteze si sa ofere opinii pe marginea subiectului: www.OFacemMaiRar.ro .

 

/ WORK Credit

Echipa implicata in derularea acestei campanii este formata din: Bogdan Toacse, Category Manager Deo si Ramona Bloju, Brand Building Manager Deo din partea Unilever South Central Europe; Alina Damaschin – Client Service Director, Cristina Cranga – Account Manager, Andreea Chirica – Group Creative Director, Otilia Mihalcea – Art Director, Cristian Pantazi – e Lowe (Lowe & Partners); Hortensia Nastase – Deputy Managing Director, Raluca Mihaila - Events Manager, Manuela Zidaru - Senior Corporate Executive, Otilia Panainte si Anca Scarlat – PR Executives (Lowe PR).

 


PUBLICITATE: