Republika lucreaza pentru comunicarea globala a jocului Monopoly (Hasbro)
Vineri, 13 Ianuarie 2017

Votemonopoly.com / sursa foto: Republika

adplayers. Info

Grupul de agentii de comunicare Republika lucreaza pentru comunicarea globala jocului Monopoly, unul din cele mai indragite jocuri de tranzactii imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, jocul produs de Hasbro a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial pana in ziua de astazi, fiind tradus in 47 de limbi si comercializat in 144 de tari.

Pentru prima oara in cei 82 de ani ai jocului Monopoly, fanii au sansa de a schimba popularul joc. Pionii, cele mai importante elemente ale jocului clasic, vor fi inlocuiti cu 8 piese noi, alese de catre public prin vot. Astfel, intre 10 si 31 ianuarie are loc Mania Pionilor, cand romanii decid, alaturi de fanii din intreaga lume, noua formula a clasicului Monopoly.

 „Unul dintre cele mai importante momente ale jocului este chiar alegerea pionului norocos. Jucatorii se ataseaza de cei care le reprezinta personalitatea, ori, mai simplu, de cei care le-au purtat noroc in timpul jocului precedent. Pentru ca sunt atat de importanti pentru fani, Monopoly le ofera acestora ocazia de a alege pionii care vor fi prezenti de acum incolo in varianta clasica a jocului. Suntem foarte curiosi sa aflam preferintele romanilor”, a declarat Larisa Popescu, Brand Manager Hasbro Romania.


Comunicarea localizata pentru Romania.

21 de zile de comunicare globala

In cadrul campaniei, timp de 21 de zile, intreaga lume voteaza pionii norocosi ai anului 2017. In campania de votare lansata pe www.votemonopoly.ro si comunicata inclusiv pe pagina proprie de facebook au fost inscrisi 64 de pioni vechi si noi, impartiti in 8 categorii: animale, moda, elemente istorice, incaltaminte, inventii, social media, transport si lucruri care plutesc.

Romanii vor putea vota pionul preferat din fiecare categorie, astfel incat fiecare dintre acestea sa fie reprezentata in cadrul jocului clasic Monopoly, incepand cu luna august. Cel mai votat pion de catre fanii din intreaga lume va fi anuntat in luna februarie, urmand ca in luna martie sa fie anuntata intreaga lista a pionilor „castigatori”.

Infiintata in urma cu 90 ani, Hasbro detine in prezent atat unele dintre cele mai mari branduri de jocuri si jucarii, cat si filme si jocuri digitale, reusind sa raspunda cu succes cerintelor consumatorilor de pe intreg mapamondul. In portofoliul brandului Hasbro se afla unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, NERF, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop si Play-Doh.

Mai mult despre Republika

Mai mult in Interactive, Digital, PR,


PUBLICITATE: