Reparam iarna car si vara sanie. Reclamatii la CNA pe Vel Pitar, Movial Plus, Visislim si Prostafix
Luni, 14 Noiembrie 2016
Reparam iarna car si vara sanie. Reclamatii la CNA pe Vel Pitar, Movial Plus, Visislim si Prostafix

adplayers. Iulian Toma

Cvorumul CNA gospodar repara iarna car si vara sanie. Subiecte ale unor reclamatii din lunile septembrie, iulie, mai si chiar februarie 2016, spoturi  publicitare fac obiectul unei sedinte de analiza CNA in luna noiembrie.

Mai exact, publicitatea tv pentru Vel Pitar, Movial Plus si Visislim dar si un teleshopping  Prostafix cu puncte de vedere RAC  sunt monitorizate de CNA  si aduse pe agenda zilei de marti 15 noiembrie,  arata reprezentantii de comunicare ai consiliului, intr-o informare de presa.  Cea mai proaspata reclamatie, publicitatea la Visisislim este din luna septembrie 2016, iar cea mai veche este Movial Plus, din februarie a.c.

Mult mai interesante vor fi sedintele din primavara sau vara lui 2017 pe publicitatea din campaniile de iarna. Ca sa nu luam in discutie doar publicitatea comerciala, fara monitorizari si sanctiuni pentru campania electorala din 2016. Sarbatori fericite viitorilor alesi care vor intra pe agenda CNA la multe luni dupa alegerile din 11 decembrie.  La Multi Ani, candidatilor.

Mai mult in Reglementare, Legislatie,



PUBLICITATE: