Renault Trucks aloca direct newsletter White Image
Miercuri, 21 Martie 2007

Renault Trucks aloca direct newsletter White Image

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Renault Trucks Romania lanseaza împreuna cu White Image un newsletterul electronic ca interfata de comunicare cu actualii si potentialii clienti.

“Contul a fost câstigat prin alocare directa în urma unei propuneri de strategie de comunicare pe email”, a afirmat pentru AdPlayers, Andrei Georgescu (foto) – Managing Director la White Image. Clientul a fost castigat inca din septembrie 2006 însa implementarea efectiva si inceputul comunicarii au avut loc în martie2007, adauga reprezentantul companiei specializate în e-mail marketing si solutii de loializare.

Potrivit White Image, lansarea newsletterului Renault Trucks este într-o prima faza un instrument proactiv de comunicare aducând informatii despre ofertele Renault Trucks, despre noile lansari precum si de aliantele strategice ale companiei, dorind sa devina un puternic instrument de customer support si vânzari.

Conform autorilor, newsletterul Renault Trucks îndeplineste doua functii: asigura relatia cu actualii si potentialii clienti si le ofera acestora posibilitatea de a-si exprima preferintele legate de continut, adaptându-se cerintelor si preferintelor acestora.

AdPlayersFile

White Image

Fondata in 2003, WhiteImage este o companie specializata in e-mail marketing si solutii de loializare, reprezentant Habeas pentru Europa de Est.  Printre clientii WhiteImage se numara: Altex, Bancpost, Zapp, Bursa Romana de Marfuri, Business Edu, Business Magazin, Codecs, Ensight, Epicor Scala, Farmaciile Dona, Gandul, Lindab, Media Galaxy, Netbridge, Orion, Panasonic, Provideo, Qualians, Seat, Valrom, Ziarul Financiar.

Renault Trucks Romania

Renault Trucks este un constructor generalist care propune o gama completa de vehicule utilitare adaptate fiecarei meserii. In 2006 Renault Trucks Romania si-a adjudecat pentru a doua oara locul 2 pe segmentul 6-18 T. Reteaua de distributie este formata din 7 concesionari cu 9 birouri de vanzari si ateliere  la Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Craiova, Bacau, Iasi, Calarasi si Constanta.


PUBLICITATE: