Refresh de brand Itsy Bitsy. Semnat de Go Studio (GMP Group)
Vineri, 28 August 2015
 adplayers. info

Odata cu lansare grilei de programe pentru aceasta toamna Itsy Bitsy FM vine si cu un nou look, „modern, pe gustul copiilor si parintilor de astazi, adaptat identitatii de brand care vorbeste despre Bucurie in familie” potrivit reprezentantilor de comunicare ai postului.

„Si nu este singura surpriza a toamnei” a mai spus pentru adplayers Monica Popescu, purtatoarea de cuvant a „familiei” itsy Bitsy. „In saptamanile ce urmeaza, parintii si copiii se vor intalni cu invitati noi in grila de programe care a consacrat deja grija postul de radio atat pentru familie”

Schimbarea imaginii lui Itsy si a lui Bitsy a fost realizata cu sprijinul GO Studio, divizia de business a GMP Group, specializata in design grafic si branding, atelier de creatie care a semnat si identitatea noua de brand Itsy Bitsy, in urma cu un an.

“Am investigat diverse posibilitati grafice, dar ne-am bucurat cand ne-a venit ideea sa facem personaje modelate manual din fimo, inspirati fiind de animatiile de succes Shaun the Sheep sau Wallace & Gromit. Acum avem o gramada de posibilitati pentru a crea un univers viu si divers pentru eroii Itsy si Bitsy.” declara Bogdan Stanciu, Head of design GO Studio.

Cu “haine” noi si cei doi extraterestri reinventati,  Itsy si Bity isi asteapta prietenii zi de zi, de luni pana vineri intre orele 7:00 si 9:00 la ItsyBitsyNeata, „singurul matinal pentru toata familia” dupa cul il pozitioneaza postul de radio. Si pentru ca este septembrie, in fiecare dimineata Itsy si Bitsy ofera ascultatorilor un ghiozdan plin cu rechizite.

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, platforma online itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. ltsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.

Mai mult in Rebranding, Media


PUBLICITATE: