Rebranding Metamob, de Inoveo
Marti, 25 Octombrie 2016


Inoveo lanseaza rebrandingul Metamob

adplayers. info

Inoveo finalizeaza procesul de rebranding pentru Metamob, principalul producator de panza panglica si panze de gater din Romania cu retea nationala de distributie si servicii de intretinere a acestor produse. 

Procesul de branding a inclus etapele analiza si audit, platforma de brand, arhitectura de brand, identitate vizuala, implementare. Din primele doua etape am extras platforma de brand pe baza careia am construit identitatea vizuala. Aceasta surprinde profesionalismul, precizia si inovatia si reda dinamica echipei si a brandului printr-o compozitie distinctiva, moderna si solida deopotriva. Simbolul a fost utilizat in constructia arhitecturii de brand pentru intreg portofoliul de produse.

“Implementarea noii identitati vizuale a sporit increderea pe care o aveam in brandul Metamob. Astfel, am atacat noi piete externe si recent am initiat o colaborare cu un distribuitor din SUA prin intermediul caruia vindem brandurile noastre proprii. Rezultatele procesului de rebranding au atras aprecierea tuturor colaboratorilor nostri, iar anul acesta, am participat in cadrul mai multor targuri si conferinte internationale din Europa.” - mentioneaza Tamas Benko, Marketing Manager Metamob.

“Ne bucuram cand antreprenorii din industria grea vad in rebranding o solutie in dezvoltarea brandului lor. Metamob inglobeaza ingredientele unui brand de export de succes: anterprenor vizionar, produs impecabil, echipa cooptata in definirea brandului pentru urmatorii 10 ani, cursuri si traininguri sistematice ale echipei in tara si in afara tarii, parteneriate strategice.” - Dochita Zenoveiov, Brand Innovator la Inoveo.

Metamob este prezent pe piata din 1997 si a activat in trei domenii: productie, servicii si comert. In atelierele din Satu Mare se produc panze panglica tamplaresti, panze panglica pentru ferastraie mobile, panza panglica pentru debitat busteni si panze de gater. Echipa Metamob este orientata catre client, ofera solutii personalizate acestora si realizeaza productie de serie cu serii foarte mici cu scopul de a creste randamentul activitatii clientilor.

Echipa Inoveo a dezvoltat peste 200 de proiecte de branding si rebranding pentru antreprenorii locali. Lucram cu antreprenorii care cred ca brandul este o importanta carte de vizita pentru profitul business-ului lor.

Mai mult despre Inoveo

Mai mult in Branding, Rebranding,


PUBLICITATE: