Raiffeisen reuseste impreuna cu Saatchi&Saatchi
Marti, 09 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Saatchi&Saatchi a semnat noua campanie de imagine Raiffeisen Bank, sub sloganul “Reusim impreuna!”. Campania cuprinde media TV, outdoor, presa, internet si mii de materiale de promovare si informare distribuite in toate unitatile Raiffeisen Bank din Bucuresti si din tara. 

Reprezentantii Saatchi&Saatchi spun ca agentia a inceput sa contureze campania inca de la inceputul acestui an cand, dupa cum sustin autorii, Raiffeisen Bank s-a hotarat sa isi revitalizeze imaginea si sa isi redefineasca pozitia pe piata din Romania.

Proiectul campaniei de imagine Raiffeisen Bank a mobilizat, spune agentia, cele mai multe forte din istoria agentiei de publicitate Saatchi&Saatchi, iar metoda de lucru a fost una proprie agentiei. TRIBE-ul de creatie: toate echipele de creatie, plus o parte a departamentului Client Service, au fost “blocate” trei zile consecutiv, timp in care au “stors” zeci de idei, dupa cum spun autorii.

Agentia a lucrat in grupuri aleatoare, de cate 4,  creativi si accounti deopotriva, sub coordonarea directorului de creatie Saatchi&Saatchi - Nick Hine, dar si a directorului de creatie Saatchi&Saatchi pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa - John Pallant.

„Campania pentru Raiffeisen Bank reprezinta una dintre cele mai mari provocari cu care s-a confruntat Saatchi & Saatchi in ultimul timp, intrucat a necesitat un volum de lucru considerabil”,  spune Nick Hine, Creative Director. „Cred ca aceasta campanie iese din tipare, din toate punctele de vedere: ca mesaj, ca profesionalism, ca amploare”.

Cele 8 povesti din reclama s-au filmat in 4 zile in locatii foarte variate: in Bucuresti, in Corbeanca,  langa Calarasi – pe un camp cu porumb si in Constanta – pe mare si in santierul naval.

AdPlayers.ro/Work

Advertiser: Raiffeisen Bank.

Slogan : Reusim impreuna

Agentie: Saatchi&Saatchi

Nick Hine – Creative Director,

Theodora Szabo – Copywriter,

Laura Iane – Art Director,

Irina Popp – Copywriter,

Lucian Cernat – Art Director,

Paula Hotea – Client Service Director,

Olivia Catana – Account Director,

Livia Costea – Senior Account Executive,

Mihai Lucanu – Junior Account Executive,

Cristina Iordanescu – Strategic Planning Director,

Monica Garbur – AV Production Manager,

Elena Catanchin ¬- AV Production Manager,

Tudor Badica – Photo Producer;

Casa de productie Saga Film,

Regizor Marc Wilkins,

DOP - Antonio Paladino si Tony Mitchell,

postproductie - Chainsaw Europe/DSG,

Foto – Bartosz Zdziarski,

Casa de productie si postproductie foto - Saga Film si Umbrella,

Muzica – compozitorul german Lars Loehn


PUBLICITATE: